« Seks
objavljeno prije 8 godina i 8 mjeseci
SAVJETI

Riješite se jednoličnog seksa

Seks vam je OK? Ili je ipak tak-tak? A možda je zapravo loš? Te stvari prvo morate riješiti u svojoj glavi, pa ih glasno reći, a onda se može krenuti dalje ...

Maknite rutinu iz kreveta
Maknite rutinu iz kreveta (Arhiva)
Više o

seks

,

rutina

,

dosadan seks

,

rutinski seks

Seks mora biti dobar, zabavan i uzbudljiv, no obično je takav na početku veze ili braka, a nakon toga situacija kreće lagano prema dolje sve dok ne dođe do rutine ili potpunog izostanka seksa zbog zasićenosti partnera. Kako riješiti problem? Nije tako teško kao što se čini na početku. 

>> Seks u braku počinje nestajati nakon ... >>

Za početak, trebate sami sebi priznati da imate problem. Da, nije lako i nije baš laskavo, ali ako vam je seks čista mehanika nakon koje se svatko okrene na svoju stranu i zaspe, sigurno imate problem koji treba riješiti. Lijek je jednostavan - jedan od vas mora to reći, nakon čega sve možete popraviti otvorenim razgovorom. 

>> Partnera uzimate zdravo za gotovo nakon četiri godine braka >>

Jednako tako, nije se loše educirati. Ne mislimo, naravno, na gledanje pornića na internetu, čitajte knjige i članke, isprobajte pokoji trik koji pronađete, a u najgorem slučaju obratite se za pomoć terapeutu. 

Najjednostavniji trik obično je vrlo učinkovit - ljubite se što češće i što više. Seks nije samo akcija pod plahtama, dobar poljubac pred televizorom može u trenu probuditi iskru kod oba partnera. 

>> Kako vratiti uzbuđenje u krevet >>

Uz sve navedeno, iskrice će zapaliti i promjena mjesta na kojem se seksate. Osim kreveta u kući postoji cijeli niz zabavnih mjesta gdje će seks dobiti jednu novu dimenziju.

29.09.2015. 23:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh