« Seks
objavljeno prije 8 godina i 8 mjeseci
ETO :)

Najbolje doba za seks ovisi o godinama

Nekad možete uvijek, nekad samo kad ste specijalno raspoloženi, a sve to zavisi od našeg unutarnjeg sata koji se s godinama mijenja

Ups, bioritam nas muči
Ups, bioritam nas muči (Arhiva)
Više o

seks

,

cirkadijski ritam

,

unutrašnji sat

,

najbolje vrijeme za seks

Najbolje vrijeme za seks je ... ujutro ako pitate muškarce, a navečer ako se sluša žene, jer tako diktiraju razine hormona, no naravno da se našao znanstvenik koji je zasukao rukave i krenuo u istraživanje.

Doktor Paul Kelley istražuje cirkadijski ritam - naš unutrašnji sat - i kako je zaključio, on se s godinama mijenja, pa tako i vrijeme za seks.

Dakle, u dvadesetima se najbolje naći oko 15 sati i raspaliti pod plahtama, jer mladi ljudi tada imaju puno energije, najbolje je da idu spavati oko 1 ujutro, a bude se u 9.30.

U tridesetima nam sunce jača želju za seksom, mozak i mišići počinju stariti pa se budimo ranije, a i seks je najbolji ujutro - u 8.20.

Kako godine prolaze, najbolje vrijeme za seks je sve kasnije, pa tako u četrdesetimaakcija pod plahtama treba početi u 22.20, a spavati bi trebalo krenuti sat vremena kasnije. 

U pedesetima se stvari malo vraćaju unatrag, pa je gorespomenuto vrijeme taman najbolje za spavanje, a seks bi trebao doći na red dvadeset minuta ranije - ne zavaravajte se, to vam je dovoljno vremena ...

U šezdesetima je bolje još ranije, oko 20 sati, a kada bismo slušali svoj unutarnji sat, na spavanje bi otišli već u 21.30.

Sedamdesete su godine kad bi trebalo biti oprezan sa seksom, kosti su već krhke i razne egzibicije bi mogle loše završiti, a seks je poželjan u bilo koje doba dana osim ujutro.

Eto, sad znate, pa se ravnajte prema tome ...

30.09.2015. 23:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh