« Seks
objavljeno prije 7 godina i 11 mjeseci
OPA :)

Riješite se dosade u krevetu

Seks nije samo akcija pod plahtama, dobar poljubac pred televizorom može u trenu probuditi iskru kod oba partnera

Kako prevladati rutinu
Kako prevladati rutinu (Arhiva)
Više o

seks

,

dosada

,

rutina

Seks ne smije biti samo jedno - dosadan, što se nerijetko može dogoditi i pokvariti inače dobru vezu ili brak. No, kao i protiv svega, i protiv rutine pod plahtama može se uspješno boriti.

Prvo treba priznati da imate problem. Da, nije lako i nije baš laskavo, ali ako vam je seks čista mehanika nakon koje se svatko okrene na svoju stranu i zaspe, sigurno imate problem koji treba riješiti. Lijek je jednostavan - jedan od vas mora to reći, nakon čega sve možete popraviti otvorenim razgovorom. 

>> Seks u braku počinje nestajati nakon ... >>

Nadalje, nije se loše educirati. Ne mislimo, naravno, na gledanje pornića na internetu, čitajte knjige i članke, isprobajte pokoji trik koji pronađete, a u najgorem slučaju obratite se za pomoć terapeutu. 

Vrlo jednostavan trik gotovo uvijek pali - ljubite se što češće i što više. Seks nije samo akcija pod plahtama, dobar poljubac pred televizorom može u trenu probuditi iskru kod oba partnera. 

>> Partnera uzimate zdravo za gotovo nakon četiri godine braka >>

Ništa manje učinkovita nisu ni iznenađenja. Ne mora uvijek žena dočekati muškarca mirišljava u krevetu, to može napraviti i on, isprobajte, nećete zažaliti.

Uz sve navedeno, iskrice će zapaliti i promjena mjesta na kojem se seksate. Osim kreveta u kući postoji cijeli niz zabavnih mjesta gdje će seks dobiti jednu novu dimenziju.

>> Kako vratiti uzbuđenje u krevet >>

04.06.2016. 21:42:07
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh