« Glazba
objavljeno prije 14 godina
RIJEKA FEST

Riječka Hartera donosi najjači line up dosad

Klaxons, Dubioza Kolektiv, TBF i brojna druga velika imena dolaze na riječki Hartera Festival - OSVOJITE ULAZNICE

Hartera
Hartera (Hartera festival)
Više o

TBF

,

Rijeka

,

Hartera

,

Dubioza kolektiv

,

Arthur Longo

Za manje od 15 dana započinje šesti Hartera festival. Festival će u Rijeci od 10. do 12. lipnja ugostiti velike glazbene face, pa ga nijedan glazbeni sladokusac ne bi trebao zaobići.

Kada je 2005. skupina entuzijasta pokrenula Hartera Festival s ciljem senzibiliziranja javnosti za ideju da se prostor propale Tvornice papira namjeni kulturnim i javnim sadržajima, rijetki su mogli prognozirati da će Hartera postati jedan od najpoznatijih hrvatskih glazbenih događanja.

Festival je kroz godine rastao, postajao sve ozbiljniji, uz sve više i više standarde u uređenju prostora, ali i kroz prepoznatljiv, opušten i friendly odnos prema izvođačima i publici. Priznanje je stiglo kroz povećanje broja posjetitelja iz godine u godinu, ali i kroz formalne nagrade kao što je odabir za najbolji hrvatski glazbeni festival prema Muzika.hr i ulazak u 10 najboljih malih festivala u Europi prema portalu Virtual festivals.

Hartera je danas respektabilan trodnevni festival, sa 4 pozornice, više od 50 stilski nevjerojatno raznovrsnih izvođača i performera te brojnim popratnim događanjima koja svaki pravi festival čini drugačijim i posebnim. Harteru voli brojna sljedba koja se s godinama doslovno zaljubila u fantastičan ambijent stare tvornice i neponovljivu atmosferu cjelonoćnog tulumarenja.

Harteru cijene oni kojima je glazbena ponuda za istinske sladokusce puno važnija od ziheraških mainstream događanja bez duše. Harteru ili ne razumijete ili je obožavate. I dobro je da je tako!

Ovogodišnja Hartera za prvi dan, 10. lipnja traži jedan bend i jednog DJa za nastup. Natječaj je objavljen na stranici sponzora.

Smještaj
Hostel Rijeka za 11. i 12. lipanj dostupan je u dvodnevnom paketu po 300kn + boravišne pristojbe. Što se tiče kampa u samoj Harteri, njega će također ponovo biti, s time da će šatori ove godine biti smješteni u zasebnoj hali. Postavljeni šator za dvoje ponovo će koštati 110kn + boravišne pristojbe (10.-12. lipnja).
Generalturist

Cijena ulaznica
Trenutna cijena festivalske ulaznice u pretprodaji je 240kn, dok su dnevne ulaznice po 180kn. Na samoj blagajni festivala dnevne ulaznice će se moći kupiti po 200kn, a festivalske po 280kn.
Eventim + Dallas Music Shop-Rijeka

Osvojite ulaznice na Metro portalu!

Line up Hartere:

HARTERA FESTIVAL, 10. 06. (četvrtak)

FREE UPAD!!!!

YOUNGBLOOD BRASS BAND
JOGARD
SAVAGE
+ performansi i radionice
(hoola hooper KARIS, PECHA KUCHA night, norveški fakir HAVVE FJELL, K.R.A.H.-kreativna radna akcija Hartere, LOMOGRAPHY radionica...)

HARTERA FESTIVAL, 11. 06. (petak)

Tuborgova glavna pozornica:

EROL ALKAN
ATARI TEENAGE RIOT
DUKE DUMONT
SYMBOLONE
DUBIOZA KOLEKTIV

Hartera hotel pozornica:

FUCK BUTTONS
SLEIGH BELLS
NINA ROMIĆ
MIKA MALE

Red Bull Music Academy Floor:

ZED BIAS
COSMIN TRG
GREENMONEY
EDDY RAMICH

Ambasada Gavioli Floor@Elektro Svetište

IAN F
VEZTAX
F-SONIK

HARTERA FESTIVAL, 12. 06. (subota)

Tuborgova glavna pozornica:

KLAXONS
MODERAT
DIGITALISM
TBF
QUASARR

Hartera hotel pozornica:

GARCIA PLAYS KYUSS
BAMBI MOLESTERS
THE ORANGE STRIPS
FATHER
MY BUDDY MOOSE
AVLIJANERI

Red Bull Music Academy Floor:

NOSAJ THING
SEIJI
REDLIGHT
JOSIP KLOBUČAR

Sirup Klub Floor@Elektro Svetište

MZ SUNDAY LUV
SERGEJ
PYTZEK
ARSZENIK

28.05.2010. 14:27:02
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh