« Glazba
objavljeno prije 11 godina i 11 mjeseci
LEGENDE

Richards objavio da Stonesi vježbaju

Gitarist Rolling Stonesa Keith Richards izjavio je u razgovoru za BBC da su se članovi benda okupili na "nekoliko proba" u vrijeme kada obilježavaju 50 godina postojanja

Hoće li Stonesi stvarno na novu turneju?
Hoće li Stonesi stvarno na novu turneju? (Arhiva)
Više o

Rolling Stones

,

Keith Richards

,

godišnjica

Nagađanja da će slavni bend krenuti na turneju kako bi proslavio zlatni jubilej kolaju već godinama. Međutim, Richards nije otišao toliko daleko i potvrdio da će se to dogoditi.

"Neke stvari su u tijeku i mislim da se nešto definitivno događa. Ali kada? Ne mogu to još reći", kazao je. "Okupili smo se s idejom da održimo nekoliko proba, zajedno smo i osjećaj je odličan", dodao je Richards.

The Rolling Stones održali su svoj prvi koncert na današnji dan prije pedeset godina, 12. srpnja 1962. u klubu Marquee u Londonu. Večeras će tim povodom biti otvorena izložba fotografija benda u londonskom Somerset Houseu.

Posljednja svjetska turneja Stonesa, A Bigger Bang, završila je u Londonu 2007. nakon koncerata u 32 zemlje pred 4,5 milijuna ljudi. S prihodom od prodanih ulaznica od 558 milijuna dolara bila je to najuspješnija turneja svih vremena do lani kada ju je nadmašila turneja 360 stupnjeva grupe U2.


12.07.2012. 08:58:35
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh