« Glazba
objavljeno prije 2 godine i 9 mjeseci
NAJAVE

Regius Festival 2021 Martinska

Regius otkriva raspored po danima ali i drugi electro stage s preko 30 DJ-eva

Regius festival
Regius festival (Arhiva)
Više o

Šibenik

,

Martinska

,

Regius Festival 2021

Šibenski Regius Festival svoje jubilarno deseto izdanje doživjet će već za dva tjedna, odnosno od 9. do 11. srpnja kao prvi glazbeni događaj ovogodišnje sezone na Martinskoj. Slavljenički lineup na glavnom stageu broji dvanaest imena a sastoji se provjerenih headlinera, aktualnih trendova i talentiranih nada.

Raspored po danima izgleda ovako:
U petak 9. srpnja uživo nastupaju: Goran Bare & Majke, Svemirko, Mimi Mercedez, Tam, Živac Maradona i Diskodelija.

U subotu, 10. srpnja na binu se penju: Urban & 4, Grše, Bore Balboa, Klinika Denisa Kataneca, Barbara Munjas i Mali Japanac. 

Lineup na glavnom stageu ove godine odabrala je muzika.hr, odnosno osnivač i glavni urednik te glazbeno-medijske platforme Edo Plovanić. Povodom deset godina Regius i Muzika udružili su se u zajednički projekt.

„Ohrabreni smo što nam svima fali koncerata, a bit će i ovo jako vruće ljeto, a festival pada na vikend pa svatko može potegnuti na more. Kampiranje je free. Dobro dođe i spoznaja da je festival na moru, doslovce. Dakle, riješili smo šta radite na vikend 9. i 10.7.“ govori nam Edo Plovanić.

Veliki jubilej i deset godina festivala iz šibenske PARK organizacije odlučili su obilježiti i dodatnim stageom, koji će u pogonu biti sva tri dana festivala. Drugi stage doslovno fizički gradi, osmišljava program i vodi dobra duša šibenske nezavisne scene Dražen Frua.

Povodom Draženovog rođendana u tri dana programa na „čudnom stejđu" izmijenit će se preko 30 DJ-eva iz Šibenika, Splita, Zadra, Zagreba a i šire a puštat će se od dnba, dubstepa, grimea, preko trancea, duba, rapa pa do techna, housea, funka i disca.

Važna informacija za sve koji dolaze za dva tjedna u Šibenik je da je tri dana besplatnog kampiranja uključeno u cijenu festivalske ulaznice. One, kao i dnevne, mogu se nabaviti online preko Entrio sustava ili na Entrio prodajnim mjestima u cijeloj HR.

Podsjetimo, prošle godine Martinska je sjajno funkcionirala kao COVID-free zona, gdje se održalo šest glazbenih događaja, po svim epidemiološkim mjerama, te je kao takva bila jedina festivalska lokacija na Jadranu a i šire.

26.06.2021. 09:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh