« Glazba
objavljeno prije 13 godina i 7 mjeseci
SKORO KAO PRAVI

Red Hot Chili Peppers by Organi'c stižu u Zagreb

RHCP by Organi'c sastavljen je od glazbenika iz cijelog svijeta, a bend su sastavili fanovi glasovanjem putem interneta - OSVOJITE ULAZNICE

RHCP Tribute
RHCP Tribute (RHCP by Organi'c)
Više o

zagreb-info

,

Red Hot Chili Peppers

,

by Organi'c

,

World Tribute Band

,

Booglaoo

U klub Boogaloo u petak 19.11. od 21 sat stiže po prvi puta jedan „svjetski" tribute band. Kada kažemo svjetski ne mislimo na njihovu kvalitetu (mada je ona neupitna) niti na to da stižu iz neke nama susjedne države, već da doslovno stižu sa svih strana svijeta!

Osvojite ulaznice na Metro portalu!

Red Hot Chili Peppers by Organi'c - prvi je World Tribute Band - sastavljen je od glazbenika iz cijelog svijeta, a ono što je najzanimljivije je da je svaki član izabran za svaku poziciju u bendu od strane samih fanova RHCP-a putem interneta! Dakle fanovi RHCP širom svijeta odlučili su gledajući i slušajući snimke na webu tko bi trebao biti član ovog banda - tako da nam pjevač i bubnjar stižu iz Brazila, basista iz Švicarske, a gitarista iz Amerike.

Osim što su fanovi izabrali glazbenike sa izvanrednim sviračkim umijećem, jedan od faktora izbora u World tribute band je bila i fizička sličnost sa originalnim članovima benda. Gledajući fotografije ponekad je teško povjerovati da to nisu „originalni" Flea, John, Chad i Anthony, a kada ih poslušate vrlo česti komentari su „ovi su jednako dobri, ako ne i bolji od originala!"

rhcp__ed2.jpg
RHCP Tribute

Bend je krenuo na europsku turneju u sklopu koje nastupaju u Zagrebu u petak 19.11. u klubu Boogaloo, a poučeni iskustvima ostalih bandova sa „Real tribute" etikete koji su u Zagrebu održali neke od svojih najboljih koncerata (Queen real tribute, Guns'n'roses real tribute) i RHCP world tribute su odlučili baš ovdje snimiti svoj prvi live DVD. Nakon europske turneje band nastavlja sa 20 koncerata u Brazilu, pa potom idu za Australiju i Japan.

Trebat će vam vremena da povjerujete da sve pjeva Luiz Fernando, a ne Anthony Kiedis! Uz sve to basista je od Flea-e dobio potpisanu bas gitaru i na njoj svira ovu turneju.

U petak 19.11. u klubu Boogaloo moći ćemo uživati uz hitove od „Suck my kiss", preko „Give it away" i „Aeroplane", pa do „Californicaion", „Other side", „By the way".....kada već RHCP original nikako da stigne u Hrvatsku.  Ulaznice u pretprodaji po 40 kuna ukoro.


15.11.2010. 12:38:48
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh