« Lifestyle GASTRO
objavljeno prije 5 godina i 7 mjeseci
MLJAC!

Recepti za Noć vještica s Lorettom Fanella

Qualità Oro, intenzivna, aromatična mješavina za poznavatelje kave, donosi svoj slatki, uravnotežen okus ovim ekskluzivnim i originalnim receptima za zastrašujuće ukusnu Noć vještica

Loretta Fanella pripremila vam je ukusne slastice za Halloween
Loretta Fanella pripremila vam je ukusne slastice za Halloween (Lavazza)
Više o

recepti

,

Noć vještica

,

Lavazza

,

Qualità Oro

,

Loretta Fanella

Bundeve, vještice, trikovi, ali prije svega slastice. Noć vještica je tu, a između maskiranja mora biti mjesta za kolače i kekse za i djecu i odrasle: slastice prikladne za ovu priliku koje otkrivaju nevjerojatan okus odmah pri prvom zalogaju

Kako bismo proslavili ovu Noć vještica, Lavazza časti svečanim stolom s iskustvom novih okusa koji sadrže Qualità Oro, ključni sastojak u posebnim receptima slastičarke i ambasadorice branda Lorette Fanella. Qualità Oro, intenzivna, aromatična mješavina za poznavatelje kave, donosi svoj slatki, uravnotežen okus ovim ekskluzivnim i originalnim receptima za zastrašujuće ukusnu Noć vještica!

RECEPT ZA ZLATNI KESTEN

ZA ČOKOLADNI MOUSSE

Sastojci

225 g mlijeka
45 g žumanjka
22 g šećera
prstohvat soli

Priprema

U zdjeli pomiješajte žumanjke i šećer. Zagrijte mlijeko u malom loncu i dodajte smjesu od jaja. Miješajte pjenjačom, dodajte sol i zagrijte na 85° C. Uklonite s vatre i koristite.

2.DIO

Sastojci

275 g crème anglaise
3 g želatine
15 g vode za namakanje želatine
425 g obične čokolade
430 g tučenog vrhnja

Priprema

Dodajte čokoladu i rehidriranu želatinu u vruću englesku kremu, pustite da emulgira nekoliko minuta, a kad smjesa dosegne temperaturu od 38° C, dodajte tučeno vrhnje. Sada upotrijebite slastičarsku špricu kako biste napunili silikonske kalupe te ih stavite u zamrzivač.

22.10.2018. 15:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh