« Život
objavljeno prije 10 godina i 1 mjesec
AHA!

Recept za uspješnu i dobru vezu

Dobru vezu može imati svatko ako se pridržava nekoliko savjeta koji su prilično jednostavni ali nevjerojatno učinkoviti

Dobra veza je dostižna
Dobra veza je dostižna (Shutterstock)
Više o

savjeti

,

veza

,

sretna veza

,

dobra veza

U vezi treba dobro posložiti određene stvari kako bi dobro funkcionirala, a ono što trebate znati o svom partneru je, na prvom mjestu, da svatko može imati loš dan. To nije ništa osobno, jednostavno raspoloženje vašeg partnera nije na visini i to treba moći prihvatiti i pustiti partnera da to riješi na svoj način.

Jasna komunikacija jedan je od ključeva kvalitetne veze, jer nitko ne može čitati misli i baš svaki put pogoditi vašu asocijaciju. Iz nejasne komunikacije nastaju problemi i konflikti, što se sve može izbjeći s malo strpljenja i dobre volje. 

Lijepa riječ otvara svaka vrata, kaže stara poslovica, pa nemojte ni vi zaboraviti moć ljubaznosti koja može stubokom promijeniti vašu vezu na bolje. Odlučite se biti bolji, poradite na svom temperamentu i shvatite da živite u zajednici.

Budućnost veze bez oprosta ne postoji, a o tome se ne pregovara niti ne podsjeća. Obje će strane griješiti u vezi, nitko nije savršen, pa ponudite oprost i nastavite dalje živjeti, bez podsjećanja na te situacije i otvaranje starih rana. 

Vrlo je važno da se možete zajedno smijati, jer će vas to izvući iz velikog broja napetih situacija koje su mogle lako završiti kao strašna svađa. 

Za kraj, svađe ostavite za svoja četiri zida. Riješite probleme sami, a nemojte se svađati u javnosti ili pred prijateljima.

19.04.2014. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh