« Hi-tech
objavljeno prije 9 mjeseci i 27 dana
RECENZIJA

Recenzija pametnog telefona Honor Magic5 Pro

Kad su u pitanju pametni telefoni, na tržištu ih ima stvarno puno, no ovaj model bi trebali doobro pregledati i zapitati se je li on prava stvar za vas - odgovor je DA

HONOR Magic5 Pro
HONOR Magic5 Pro (HONOR)
Više o

recenzija mobitela

,

HONOR Magic5 Pro

Honor Magic5 Pro je najnoviji flagship model iz Honora koji donosi brojne napredne značajke i impresivan dizajn. Ovaj pametni telefon predstavlja spoj elegantnog izgleda, visokih performansi i napredne tehnologije, što ga čini jednim od najpoželjnijih uređaja na tržištu.

Kada je riječ o dizajnu, Honor Magic5 Pro oduševljava svojim sofisticiranim izgledom. Dolazi s 6,7-inčnim AMOLED zaslonom koji pruža oštru sliku i bogate boje. Rezolucija zaslona je impresivna i iznosi 1440 x 3120 piksela, što rezultira izuzetno visokom gustoćom piksela i izvanrednom kvalitetom prikaza. Također, zaslon podržava HDR10+ tehnologiju, što omogućava izvanrednu reprodukciju sadržaja visoke dinamičkog raspona.

Performanse Honor Magic5 Pro telefona su iznimno visoke zahvaljujući Kirin 990 čipsetu, koji je trenutno jedan od najnaprednijih procesora na tržištu. U kombinaciji s 8 GB RAM-a, telefon nudi glatko i brzo multitasking iskustvo. Također, tu je i opcija za proširenje interne pohrane od 256 GB, što omogućava korisnicima da spreme veliku količinu podataka, slika i videozapisa.

Jedna od najupečatljivijih karakteristika Honor Magic5 Pro telefona je njegov vrhunski sustav kamera. Na stražnjoj strani uređaja nalazi se trostruka kamera s glavnom kamerom od 48 MP, ultraširokom kamerom od 16 MP i telefoto kamerom od 8 MP. Ove kamere omogućavaju fotografiranje visoke kvalitete s izuzetnim detaljima i preciznošću boja. Također, tu je i prednja kamera od 32 MP koja je idealna za selfie ljubitelje i video pozive.

Baterija Honor Magic5 Pro telefona također je impresivna. Dolazi s baterijom kapaciteta 4500 mAh koja omogućava cijeli dan korištenja bez potrebe za punjenjem. Uz to, telefon podržava brzo punjenje od 40 W, što znači da se baterija može napuniti na visokoj brzini.

Još jedna značajna karakteristika Honor Magic5 Pro telefona je njegova podrška za 5G mreže. Ovo omogućava korisnicima brzo surfanje internetom, preuzimanje datoteka i streaming visoke kvalitete bez zastoja.

Također, telefon podržava NFC tehnologiju, što omogućava jednostavno plaćanje mobilnim uređajem i bežično povezivanje s drugim kompatibilnim uređajima.

Operativni sustav Honor Magic5 Pro telefona je Android 11 sa Honorovim korisničkim sučeljem Magic UI 4.0. Korisničko sučelje pruža intuitivno iskustvo s mnogim prilagodljivim opcijama i korisnim značajkama. Također, telefon podržava i AI asistenta koji olakšava svakodnevne zadatke i pruža personalizirane preporuke temeljene na korisničkim preferencijama.

Na kraju, vrijedi spomenuti da je Honor Magic5 Pro telefon opremljen naprednim sigurnosnim značajkama poput senzora otiska prsta u zaslonu i prepoznavanja lica, što osigurava da su korisnički podaci zaštićeni i privatni.

Sve u svemu, Honor Magic5 Pro je impresivan pametni telefon koji nudi vrhunski dizajn, visoke performanse, napredne kamere i bogate značajke. Sve to čini ga atraktivnim izborom za one koji traže premium iskustvo u svakodnevnom korištenju pametnog telefona.

Malo karakteristika:

Zaslon: 6.81 inča, AMOLED, 1312 x 2848 točaka
Procesor: Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2, 8 jezgri, 3.2 GHz
Radna memorija: 8 GB 12 GB 16 GB
Interna memorija: 256 GB 512 GB
Prednja kamera: 13 MP
Stražnja kamera: 50 MP + 50 MP + 50 MP
Operativni sustav: Android 13
Baterija: 5100 mAh
Dimenzije: 76.7 x 162.9 x 8.77 mm,
Težina uređaja: 219 g

05.07.2023. 11:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh