« Život
objavljeno prije 12 godina i 4 mjeseca
VJEROVALI ILI NE

Razbojnici opljačkali grob psića pokopanog s dijamantima

Bogata Amerikanca udana za industrijalca pokopala je Tipsy 2003., godine, a grobnica je provaljena noću na 5. veljače, kad su razbojnici ukrali ogrlicu vrijednu 9000 eura

Fotografija vijesti
Više o

Francuska

,

kućni ljubimci

,

bizarne vijesti

Da u recesiji ništa nije sveto pokazali su lopovi koji su iz grobnice crne pudlice Tipsy nedaleko od Pariza ukrali ogrlicu ukaršenu dijamantima vrijednu oko 9000 eura, prenosi Hina.

Bogata Amerikanka udana za industrijalca pokopala je Tipsy 2003., godine, a grobnica je provaljena noću na 5. veljače te je policija na nekoliko dana radi istrage zatvorila cijelo groblje u Asnieres-sur-Seine.

Riječ je o vjerojatnom najvećem u svijetu groblju za kućne ljubimce. Osnovano je krajem 19. stoljeća kao posljednje počivalište za pse, mačke, ptice, ali i konje, čak lavove koji su bili kućni ljubimci.

Za neke od svojih vjernih pratilaca njihovi su vlasnici dali podignuti impozantne spomenike. Na tome groblju počivaju, između ostalih, slavni pas Rintintin, ali i pametni policijski psi i kućni ljubimci poznatih osoba, primjerice skladatelja Camille Saint-Saensa ili književnika Alexandra Dumasa.

16.02.2012. 16:19:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh