« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 7 godina i 10 mjeseci
SAVJETI

Ravan trbuh za plažu uz par trikova

Unatoč prolivenom znoju i strogom režimu prehrane održavanom tjednima prije skidanja u kupaći kostim brojne muči nepoželjna situacija napuhnutog trbuha

Ovo je izgled za plažu :)
Ovo je izgled za plažu :) (Shutterstock)
Više o

ravan trbuh

Ravan trbuh na plaži je postao "must have", no ako i nakon litara prolivenog znoja imate problema s tim, vjerojatno je riječ o prehrani ... stoga, evo par stvari koje će ga ekspresno izravnati.

Izbjegavanje gaziranih pića - izbjegavajte sve što sadrži ugljikov dioksid, poput gaziranih pića, jer je on glavni krivac za pojačane plinove. Osvježenje možete pronaći u puno zdravijim pićima poput ledenog čaja ili vitaminske vode.

Kupka od gorke soli - gorka sol svoju najpopularniju primjenu ima kao sastojak slanih kupki. Dvije šalice oko 400 grama gorke soli u kadi punoj tople vode djeluje opuštajuće, a ova kupka potiče i pojačano znojenje, što je dobar način za rješavanje viška tekučine, toksina i celulita iz tijela.

Manje porcije povrća - poznato je kako slana hrana i gazirana pića uzrokuju nadutost, no i među zdravim namirnicama kriju se uzročnici napuhnutog trbuha. Brokula, cvjetača i kelj zbog obilja vlakna napuhuju, što naravno ne znači da ih se u cijelosti treba odreći nego samo smanjiti porciju na tanjuru.

Omlet od bjelanjaka - prije odlaska na plažu pojedite omlet od bjelanjaka koji djeluju kao diuretik. Uz to, dobit ćete potrebnu dozu bjelančevina koja će vas zasititi za cjelodnevni boravak na plaži.

13.07.2016. 09:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh