« Glazba
objavljeno prije 12 godina i 7 mjeseci
MADE IN GERMANY 2011

Rammstein dolazi s 2 tone nafte i golemom pozornicom

Pozornica na kojoj će svirati, pjevati, skakati, paliti i što sve ne, teška je oko 40 tona

Vatreni nastup Rammsteina
Više o

Zagreb

,

koncert

,

Rammstein

Bliži se datum najočekivanijeg koncerta ove godine. RAMMSTEIN kreće na „Made in Germany 1995 - 2011" turneju 6. studenog. Premijerni nastup bit će u Bratislavi. Odmah nakon Bratislave, 8.11. i taman kad se vatreni momci ufuraju u svirku, doći će u Zagreb. 

Na ovoj turneji koristit će 2000 litara nafte! Pozornica na kojoj će svirati, pjevati, skakati, paliti i što sve ne, teška je oko 40 tona i zahtijeva puno vremena (i ljudi!) za postavljanje. Tko je bio na prošlom koncertu u Zagrebu, posvjedočit će tomu da im pozornica ne predstavlja granice, već su bili i u publici plutajući u čamcu, a možda su i poletjeli? Što nam spremaju na ovom koncertu? Svatko će se morati sam uvjeriti. Prepričavanja se ne računaju. Svirat će dvadesetak pjesama - najveće hitove napravljene u Njemačkoj između 1995. i 2011. godine, ali i neke novije i manje poznate pjesme kako bi i najveći fanovi bili potpuno zadovoljni. U 6 godina izdali su 6 studijskih albuma, live album i 3 DVDa. Neki od studijskih albuma izdani su u nekoliko verzija pa će tako i novi (best of) album izaći u standardnom izdanju, deluxe izdanju i deluxe metal box uzdanju. Best of se očekuje krajem studenog.

Na turneji je zasad potvrđeno 46 koncerta, od kojih je dio i u 2012. godini. Na koncertima koji će se održati u 2011. godini predgrupa su švedski bend Deathstars. Vatreni imidž benda i goruća želja obožavatelja da ih vide na koncertu zagrijali su prodaju ulaznica! Puno koncerta na turneji je već rasprodano, a kako se čini, i Zagrebački koncert ide u tom smjeru. Fan pit je rasprodan, a nema sumnje kako bi uskoro mogle „buknuti" i ostale kategorije ulaznice zato savjetujemo svima (koji još nisu) da požure po svoju ulaznicu za ovaj zaista vrući spektakl!

PODSJETIMO: Najpopularniji njemački bend, za čije su nastupe fanovi osmislili moto "Other bands play. Rammstein burns.", još jednom će zapaliti zagrebačku Arenu 8. studenog 2011. godine. Ovogodišnji Zagrebački koncert je njihov 2. koncert na turneji, a ujedno i 2. dolazak u Hrvatsku! Prvi puta bio je zaista vatreno, a ovoga puta očekuje nas još veći show! U zagrebačkoj Areni predgrupa ovom vatrenom metal bendu bit će švedski Deathstars kojima je Rammstein jedan od najvećih uzora. Deathstars i RAMMSTEIN pripremit će jako vruću i još jednu nezaboravnu koncertnu noć.

Odlukom Adrie Entertainment i managementa benda, cijene ovogodišnjeg koncerta su nešto niže od prošle godine, a mogu se kupiti na svim ovlaštenim prodajnim mjestima Eventima, te uz 10% popusta za gotovinsko plaćanje u uredu Adria Entertainment, Lanište 30 (Arena Zagreb). Podijeljene su u slijedeće kategorije:

FAN PIT: 380 kn (RASPRODAN!!)
PARTER: 330 kn
SJEDENJE TRIBINA DOLJE: 330 kn
SJEDENJE TRIBINA GORE: 290 kn
LOŽA: 600 kn (RASPRODANA!!)

Nakon prošlogodišnjeg  vatrenog koncerta, koji je bio pravo iznenađenje za svakog posjetitelja, RAMMSTEIN 2011 donosi još više i još bolje, a poučeni iskustvom, jedva čekamo dolazak ovih nježnih i dragih dečki koji doista znaju napraviti pravi show i ostaviti sve bez teksta. Doslovce.

***A kako bi svi obožavatelji bili dio nečega što će Rammstein ponijeti sa sobom iz Zagreba pobrinula se glazbena knjižara Rockmark te su postavili veliko platno na kojem možete ostaviti svoj pozdrav Rammsteinu. Uvjet da date svoj autogram Rammsteinu jest da imate ulaznicu za koncert, a oni koji kupe ulaznicu u spomentuoj knjižari ulaze u nagradnu igru osvajanja Meet & Greeta s bendom!!!***

NE ZABORAVITE I NA NAŠE DRUGE SJAJNE KONCERTE:
LENNY KRAVITZ - Arena Zagreb,17.11.2011
TOM JONES -  Arena Zagreb, 21.11.2011.
SADE - Arena Zagreb, 22.11.2011.
WHITESNAKE - Hala Tivoli, Ljubljana, Slovenija, 30.11.2011.
TOMISLAV BRALIĆ & KLAPA INTRADE - Arena Zagreb, 8.12.2011.
24.10.2011. 15:49:01
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh