« Glazba
objavljeno prije 14 godina i 11 mjeseci
svjetski mega car

Rambo Amadeus održao dvodjelni koncert u Jelsi

Zvuči kao naslov knjige o nekom čarobnjaku, što u jednu ruku i jest istina

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Metro)
Više o

Rambo Amadeus

,

Rambo Jelsa

Rambo Amadeus je i ove godine pohodio Jelsu, ponukan prošlogodišnjim dobrim odazivom publike, a ne treba isključiti ni hvarske delicije i opuštenu atmosferu koja kao da je stvorena za koncerte takvog tipa.

Kuriozitet ovogodišnjeg koncerta je činjenica da se odigrao u dva dijela. Naime, koncert je zakazan za nedjelju, a kako je u ponedjeljak bio dan žalosti, nastup je morao završiti u ponoć. Naravno, Rambo i ekipa krenuli su sa svirkom oko 11, što definitivno nije bilo dovoljno vremena.

Na kraju nedjeljnog nastupa Rambo je publici obećao nastavak u utorak, uz mogućnost ulaza s istom ulaznicom, što je prihvaćeno aklamacijom. U skladu sa svojom prirodom, nedjeljni koncert Rambo je završio prekidajući zadnju stvar na pola, kako bi, prema vlastitim riječima, nastavak uslijedio u utorak, a sve u najboljoj maniri sapunica.

Kako je prije koncerta u utorak proveo ugodnu večer uz orade, nastavak započete stvari je smetnuo s uma, no publika nije zamjerila. Nešto veći broj posjetitelja pokazao se kao dobitna kombinacija, jer osim par klinaca koji su se motali unakolo, svi su očito dobro upoznati s repertoarom.

Opuštena i vesela atmosfera povremeno bi se dodatno zapalila Rambovim komentarima tekućih svjetskih zbivanja i pjesmama angažiranije tematike, s naglaskom na razobličavanje ljudske gluposti i pohlepe velikih multinacionalki koje vladaju životima svih nas.

Sam kraj koncerta trajao je barem pola sata, jer nakon što je najavljena zadnja pjesma, publika je uobičajenim Čobane, vraaati see zadržala bend na pozornici, a Rambu se, izgleda, sviralo i dalje tako da je još nekoliko standarda crnogorskog mega cara jednostavno moralo biti odsvirano.

Rambo se zahvalio publici što je omogućila godišnji odmor njegovoj maloj firmi na Hvaru, uz obećanje da će i sljedeće godine svratiti do Ville Verde.

29.07.2009. 13:33:37
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    MajaK
    30.07.2009. 11:44
    E da mi je bilo biti tamo... kad je u elementu zbilja je MegaCar!
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh