« Hrvatska
objavljeno prije 11 godina i 5 mjeseci
STANJ U PROMETU

Radovi na cestama usporavaju promet

Večeras se zatvara dio autoceste Zagreb-Rijeka, a i tuneli još nisu otvoreni u oba smjera

stanje u prometu HAK Sv. Rok
stanje u prometu HAK Sv. Rok (HAK)
Više o

stanje u prometu

,

HAK

Na nekoliko dionica autoceste A 1, od čvora Bosiljevo do tunela Sveti Rok, zbog radova, vozi se jednim trakom. Ograničenje brzine je 60 km/h. Zbog radova, vozi se jednom cijevi, dvosmjerno i kroz tunel Tuhobić na autocesti A6, Rijeka-Zagreb.

Brza cesta Solin-Klis bit će zatvarana danas u 09:00, 13:00 i 18:00 po 30 min. zbog radova.Obilazno će se voziti starom kliškom cestom.

Županijska cesta (ŽC) kod Vrgorca, zbog radova na izgradnji dionice autoceste A 1, Ravča-Ploče, zatvorena je za sav promet. Obilazak je državnim cestama: Vrgorac-Mali Prolog-Ploče.

Do 27.svibnja preko mosta u Omišu, na Jadranskoj magistrali,(D 8), vozi se jednim trakom naizmjence.

Večeras, 25./26. svibnja od 21:00 do 05:00 ujutro zbog redovog održavanja za sav promet bit će zatvorena dionica autoceste A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Oštrovica i Delnice u smjeru Zagreba. Obilazak je „starom cestom" : Oštrovica-Gornje Jelenje-Delnice.Promet autocestom u smjeru Rijeke odvijat će se nesmetano.

Do 17:00 zbog radova u Cindrićevoj ulici u Rijeci, vozit će se otežano, uz privremenu regulaciju prometa.

Državna cesta D 22 od raskrižja u Možđencu preko Kipišća i Pake do raskrižja sa županijskom cestom u naselju Sudovec zatvorena je za sav promet. Obilazak: iz Novog Marofa u smjeru Križevaca: D3-ŽC 2175 (Breznica-Visoko-Sudovec)- D22 i obrnuto.
Do daljnjega, zbog radova na izgradnji punog profila Istarskog ipsilona (autocesta B8/B9) zatvoren je čvor Višnjan.

Zbog sanacije tunela Krapina do 24. lipnja cesta D 1, Podgora Krapinska-Krapina zatvorena je za sav promet.

Iz Slovenije teretna vozila čija širina prelazi 3,40 m i visina 4,40 m preusmjeravaju se s GP Macelj na druge prijelaze ili idu alternativnim pravcem D 508 od GP Macelj-Lepoglava-D 35- A 2 čvor Sveti Križ Začretje, a iz Hrvatske se upućuju na GP Bregana.

Za teretna vozila zatvorena je državna cesta D 6 Dvor-Glina u mjestu Rujevac.Teretni je promet preusmjeren preko Hrvatske Kostajnice.

Do 7. lipnja, zbog radova na državnoj cesti 515 (Našice-Markovac-Podgorač-Đakovo) na dionici Markovac Našički-Bračevac zabranjen je promet teretnim vozilima. Obilazak: od raskrižja državne ceste D515 i D 2 u Markovcu Našičkom državnom cestom 2 do Osijeka, te zatim na D 7 do Đakova i obrnuto.

Svakodnevno od 6 do 19 sati, zabranjeno je pretjecanje teretnim vozilima na Zagrebačkoj obilaznici, između čvorova: Jankomir i Ivanja Reka (A 3) te Popovec i Ivanja Reka (A 4), u cilju povećanja protočnosti i sigurnosti prometa.

Zbog radova na dionici D 39 Svib-Cista Provo vozi se naizmjence. (HAK/metro-portal)

25.05.2010. 07:14:13
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh