« Svijet
objavljeno prije 13 godina i 6 mjeseci
PR FORA

Putin je istinski muškarac

VIDEO - Ruski mediji pohvalno su se raspisali o Putinu koji je vježbao s ruskim prvacima u judu

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Getty Images)
Više o

Vladimir Putin

,

muškarac

Ruski premijer Vladimir Putin ponovno je javnosti pokazao svoju snažnu, mušku stranu, vježbajući pola sata s ruskim prvacima u judu, a javna televizija Prvi kanal prenijela je upravo one snimke na kojima bivši KGB-ov agent svoje protivnike spektakularno baca na tlo.

"Snažan je. Osjeća se da je to istinski muškarac. Ima snažne ruke", pohvalio je premijera Arsen Galstian, prvak u judu podrijetlom iz Armenije, koji je sudjelovao u vježbi s Putinom.

Premijer je "pokazao da je u odličnoj tjelesnoj formi i spreman je štošta učiniti svojem protivniku", objavio je u četvrtak popularni dnevnik Tvoj Den uz fotografiju Putina koji drži protivnika prikliještena uz tlo.

Putin ima crni pojas u judu, a snimke vježbe najnovija su epizoda u seriji o muškarcu Putinu kojega su njegovi sunarodnjaci, ali i cijeli svijet, mogli vidjeti kako upravlja kanaderom, na prvoj crti bojišnice protiv vatrene stihije ili za komandama formule 1. U drugoj seriji premijer pokazuje svoju nježniju stranu političara koji skrbi za očuvanje okoliša, pa se tako slikao sa sibirskim tigrom.(hina/metro-portal)

23.12.2010. 17:21:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    xena
    23.12.2010. 20:44
    hm, meni je on bas nekako pederkast
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh