« Iza ogledala
objavljeno prije 12 godina i 3 mjeseca
WEIRD

Pune li se NLO-i na Suncu?

Neobična snimka Sunca pokazuje vrtlog plazme koji se raširio u skoro savršen krug, kao NLO …

Prirodni fenomen ili nešto bitno čudnije?
Prirodni fenomen ili nešto bitno čudnije? (SOHO/NASA)
Više o

NLO

,

Sunce

,

soho

,

sunčeva korona

Sunčev satelit SOHO već je nekoliko puta svojim snimkama izazvao kontroverze i potaknuo teoretičare zavjera na komentare o prikrivanju postojanja vanzemaljaca u našem Sunčevom sustavu. Upravo takva je i najnovija snimka, na kojoj se vidi anomalija na sunčevoj koroni koja, na prvi pogled, izgleda kao NLO koji usisava Sunce.

Internet se užario od komentara možda više nego samo Sunce, a jedna od zanimljivijih ideja je da se radi o nepoznatom obliku života koji je svratio na gablec do Sunca, usisavši što mu treba za nastavak putovanja svemirom.

Nije trebalo dugo čekati na službeno objašnjenje, koje glasi da se radi o poznatom fenomenu izbočene šupljine u koroni, koji je SOHO snimio već nekoliko puta. No, naravno, odgovor teoretičara zavjere je negativan. Pogledajte video i prosudite radi li se o prirodnom fenomenu, NLO-u ili čudnoj zvjerki na gablecu ...

15.03.2012. 09:57:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    roberto
    02.04.2012. 23:33
    Nlo moze doci nesto blize suncu nego obicne letjelice koje posjeduju Ljudi. Medjutim da se puni E.n.e.r.g.i.j.o.m na Suncu ! ! to je totalna glupost. Nlo moze da promjeni Svoju Molekularnu Strukt. I da prelazi u stanje druge gusoce, Ali to ga ne cini superiornim u odnosu naSunce.
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh