« Život
objavljeno prije 7 godina i 2 mjeseca
ZAPAMTITE :)

Psi koji se najbolje slažu s djecom

Prije nabave psa dobro je razmisliti o tome kako se određena pasmina slaže s ukućanima, naročito s manjom djecom

Koje će se vrste najbolje slagati s vama?
Koje će se vrste najbolje slagati s vama? (Arhiva)
Više o

kućni ljubimci

,

pas

,

labrador

,

zlatni retriever

,

bigl

,

newofoundland

Kućni ljubimci jedna su od onih stvari oko kojih djeca jednostavno ne odustaju i koriste svaku moguću priliku da izmole jednog od svojih roditelja. Najčešće su u igri psi, a kako roditelji misle da će djeca na taj način naučiti biti odgovorna, obično neki psić završi u kući...

E sad, koji? Ako niste sami bili vlasnici psa kad ste bili mlađi, obično vam treba podosta vremena za donošenje odluke o pasmini koju ćete nabaviti, pa ne škodi znati koje se vrste pasa najbolje slažu s djecom.

Bigl - ovaj dragi pas idealan je za obitelji s malom djecom. Razigran je i pun energije te vam s njim nikad neće biti dosadno. Izrazito je mirne naravi što znači da neće povrijediti dijete. Uvijek je spreman na zabavu i igru, a većinu vremena obožava provoditi u prirodi.

Labrador - vrlo je inteligentan i druželjubiv pas, savršen za obitelji s malom djecom. Stoga ne čudi što je jedna od najpopularnijih pasmina na svijetu. Osim što su dobri prijatelji, labrador je također odličan čuvar i lovac. Aktivan je što znači da mu je potrebna redovita šetnja i boravak na svježem zraku.

Newfoundland - ljubazni i dragi div pažljivo se ponaša prema djeci, što ga čini idealnim ljubimcem za mlade obitelji. Newfoundland je vrlo tolerantan i strpljiv pa ga često koriste i kod terapija hiperaktivne djece. Zahvaljujući poslušnosti i privrženosti vlasniku, brzo će se uklopiti u obitelj.

Zlatni retriver - jedan od najpopularnijih obiteljskih pasa bez sumnje je i zlatni retriver. Ova pasmina karakteristična je po svojoj blagoj i miroljubivoj naravi, koja se odlično uklapa u svaku obitelj. Zlatni retriver voli djecu te je poznat po velikoj ljubavi i strpljenju.

25.03.2017. 13:29:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh