« Glazba
objavljeno prije 11 godina
TOF

Prvi dan Tuborg Open Faira opravdao očekivanja

Za drugi dan Tuborg Open Faira u prodaji su još jedino dnevne ulaznice, po cijeni od 50 kuna do otvaranja vrata

Publika je uživala
Publika je uživala (Arhiva)
Više o

prvi dan

,

Tuborg Open Fair

Prvi dan Tuborg Open Faira na Šalati opravdao je sva očekivanja više od 3500 posjetitelja. Fantastičan ugođaj stadiona, bendovi u vrhunskoj formi, prekrasan sunčan dan u Zagrebu i inspirirana publika sve je što su organizatori mogli poželjeti za premijerni nastup Open Faira.

Čast da nastupe prvog dana imali su zagrebačko-korčulanski rockeri Luxus Lord, miljenici publike Pozdrav Azri, rokenroll legende Partibrejkers i, kao šlag na tortu, riječki Let3 u ponajboljem live izadnju proteklih godina. Kao što je najavljivano, vrata Šalate otvorila su se u 18 sati, prvi bend je počeo u 18:45, a cijeli program završio u 23 sata.

Ista satnica nas očekuje i danas, na još jednom vrućem izdanju Tuborg Opena Faira. Quasarr će svoj nastup početi u 18:45, nakon njih sljede St!llness koji se na pozornicu penju u 19:30. Drugi dio programa pripada Rambu Amadeusu čiji koncert počinje u 20:45 te TBF koji kreću točno u 22 sata.

Za drugi dan Tuborg Open Faira u prodaji su još jedino dnevne ulaznice. Njihova cijena tijekom dana, do otvaranja vrata, iznosi 50 kn, dok će na blagajni Šalate trebati odvojiti 60 kn za ulazak.

Službena prodajna mjesta:

  • Dirty Old Shop, Tratinska 22

  • Rockmark, Berislavićeva 13

  • Dallas Music Zagreb Tkalčićeva 7

  • Dancing Bear Shop, Gundulićeva 7

  • Entrio - www.entrio.hr

14.06.2013. 10:55:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh