« Glazba
objavljeno prije 8 godina i 1 mjesec
NOLA

Ljubavna poruka ljetu u novoj pjesmi Na obali

„Na obali" je prva nova pjesma nakon dobro zapamćenog i iznimno uspješnog albuma „Iznad oblaka" iz 2009. godine

Nova pjesma grupe Nola
Nova pjesma grupe Nola (Zoran Mikletić)
Više o

Nola

,

Na obali

Nakon uspješnog albuma „Nola Piano" iz 2012. godine na kojem su se našle akustične obrade njihovih najljepših pjesama, a koji je obilježio okruglih 20 godina njihovog glazbenog putovanja ali i jedne velike ljubavi, Gabi i Marijan iz grupe Nola donose jednu novu glazbenu priču.

Nova pjesma naziva „Na obali" nastavak je Marijanovog promišljanja života, ljubavi i svega što se dotiče zajedničkog životnog putovanja njega i Gabi.

'Ostavljamo slušateljima na volju hoće li je doživjeti kao pjesmu koja govori o prolaznoj ljetnoj avanturi ili pak kao pjesmu koja progovara o vječnoj ljudskoj potrebi pronalaska srodne duše.' - poručuju iz Nole, a na vama je da prosudite:

„Na obali" je prva nova pjesma nakon dobro zapamćenog i iznimno uspješnog albuma „Iznad oblaka" iz 2009. godine. Pjesma je snimana u Morris Studiju u Zagrebu i studiju Partyzan u Puli. I ovoga puta za produkciju je zaslužan Edi Cukerić dok se za mastering pobrinuo Straky Gee (Streaky  Mastering London).

I dok upijate nove melodije ovog iznimnog hrvatskog glazbenog dua, turneja „Nola piano - 20 godina ljubavi" se nastavlja.
Tako još uvijek možete prisustvovati prekrasnom intimnom ugođaju koji čine glas, klavir i akustična gitara, a ovo ljeto ih uživo možete poslušati na sljedećim lokacijama:

Casanovafest - Vrsar - 29.6.
Koprivnica - Ljeto u Atriju - 12.7.
Zagreb - Scena Amadeo - 30.8.

Nolu pratite na facebooku i twitteru, a slušajte na Youtubeu

13.06.2013. 10:53:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh