« Lifestlye MODA&STIL
objavljeno prije 5 mjeseci i 6 dana
NAGRADE!

Proslavite s nama NIVEA Q10 25 godina i osvojite nagradu

Zanima nas, što biste poručili sebi za 25 godina? Odnosno, ako imate više od 30 godina, recite nam što biste savjetovali sebi da ponovno imate 25?

NIVEA Q10
NIVEA Q10 (NIVEA)
Više o

nagradna igra

,

Nivea Q10

Znate li da su Beiersdorf stručnjaci 1998. godine prvi upotrijebili koži identičan koenzim Q10 u kremi za njegu zrele kože?

Upravo je Q10 danas jedan od najvažnijih aktivnih sastojaka u anti-age njezi koji slavi velikih 25 godina i povodom svog rođendana odlučio vas je nagraditi :)

Zanima nas, što biste poručili sebi za 25 godina? Odnosno, ako imate više od 30 godina, recite nam što biste savjetovali sebi da ponovno imate 25?

Inspirirajte nas jer 10 najljepših poruka nagrađujemo Q10 rođendanskim paketom proizvoda!

Nagradni natječaj provodi se na promotivnom mjestu na lokaciji Cvjetni trg Zagreb, u razdoblju od 17. 11. do 26. 11. 2023.

Tijek nagradnog natječaja

Za sudjelovanje je potrebno ispuniti obrazac, kojem se može pristupiti putem digitalnog ekrana na lokaciji izvedbe nagradnog natječaja ili mobilnim telefonom, skeniranjem QR koda, naznačenog na digitalnom promotivnom ekranu. Unutar obrasca svaki sudionik je dužan ispuniti osobne kontakt podatke (e-mail adresa), označiti je li stariji ili mlađi od 30 godina, dati odgovor na postavljeno pitanje (Što biste si savjetovali da ponovno imate 25 godina / Što biste poručili sebi za 25 godina) i označiti polje da se slaže s Pravilima sudjelovanja u nagradnom natječaju.

Od svih sudionika žiri će u niže naznačenom vremenskom roku odabrati 10 najkreativnijih odgovora na postavljena pitanja i nagraditi ih.

Pravila nagradnog natječaja bit će objavljena na službenoj stranici organizatora natječaja zajedno s dobitnicima: https://www.nivea.hr/nivea-noviteti/aktualno/nagradne-igre.

Nagradni fond čini:

  • 10x NIVEA Q10 poklon paketa u kojima se nalaze: NIVEA Q10 Power dnevna krema, NIVEA Q10 Power noćna krema, NIVEA Q10 Power noćni serum, NIVEA Q10 sheet maska za lice, NIVEA kozmetička torbica i masažer za lice

22.11.2023. 18:00:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh