« Lifestlye MODA&STIL
objavljeno prije 4 mjeseca i 22 dana
SJAJNO

Uživajte u čarobnom blagdanskom raspoloženju

Njihova prekrasna pakiranja i bogati sadržaj pobrinut će se da i ovaj Božić bude ispunjen s puno veselja i smijeha

Beautiful Age paket
Beautiful Age paket (NIVEA)
Više o

Nivea

,

blagdansko raspoloženje

,

NIVEA paketi

Paljenjem prve adventske svijeće ujedno smo službeno proglasili i početak najljepšeg perioda u godini, Božić je pred vratima. Lampice su obasjale parkove, trgovi i kućice na adventu su ukrašeni, omiljene božićne pjesmice mogu se čuti na svakom koraku. Bez obzira na gužve u gradu, obožavamo ovu bajkovitu atmosferu koja ispunjava ulice. No, postoji jedna stvar koja se veže uz Božić, a koja nam je svima možda najmanje draga - kupovina poklona. Neizostavni dio koji ujedno znači i gubitak živaca, vremena i novaca. Svake godine si postavljamo isto pitanje - kako ga učiniti što bezbolnijim?

Bez brige, NIVEA je tu da vam i ove godine olakša odabir poklona vašim najmilijima. Iznenadite ih NIVEA poklon paketima za muškarce i žene. Njihova prekrasna pakiranja i bogati sadržaj pobrinut će se da i ovaj Božić bude ispunjen s puno veselja i smijeha.

NIVEA Beautiful Age poklon paket

Savršen poklon za nježniji spol s kojim sigurno nećete pogriješiti je NIVEA Beautiful Age poklon paket koji sadrži NIVEA Anti-wrinkle 55+ dnevnu i noćnu kremu protiv bora koja će se pobrinuti za vitalnost zahtjevne zrele kože. Zahvaljujući dragocjenom arganovu ulju i kalciju pomaže u borbi protiv bora iznutra uz dodatnu obogaćenost UV filtera.

MPC: 17,49 €

Za više informacija klikni OVDJE.

NIVEA Fresh Soft poklon paket

Idealan znak pažnje za sve ljubiteljice svilenkaste njege tijela definitivno je NIVEA Fresh Soft poklon paket. Sadrži njegujući NIVEA Creme Soft gel za tuširanje s hranjivim bademovim uljem te vitaminom C i E uz NIVEA Fresh Natural dezodorans u spreju koji sadržava morske ekstrakte te pruža istinsku i učinkovitu 48-satnu zaštitu za neodoljiv osjećaj svježine.

MPC: 7,99 €

Za više informacija klikni OVDJE.

NIVEA Sensitive Care poklon paket

Savršen poklon za muškarce s posebno osjetljivom kožom bit će NIVEA MEN Sensitive Care poklon paket. U paketu pronađite NIVEA MEN Sensitive pjenu za brijanje i NIVEA MEN Sensitive balzam koji trenutačno umiruje i ublažava iritacije kože. Probudite njegovu nježnu stranu uz NIVEA MEN Sensitive poklon paket!

MPC: 14,49 €

Za više informacija klikni OVDJE.

NIVEA MEN Active Energy poklon paket

Razveselite svog omiljenog muškarca s NIVEA MEN Active Energy poklon paketom. Napunite baterije i oživite tijelo uz njegu kože koja trenutačno razbuđuje osjetila te ispunjava naletom energije i svježine. U poklon paketu se nalaze NIVEA MEN Active Energy gel za tuširanje i dezodorans u spreju iz iste linije.

MPC: 8,19 €

Za više informacija klikni OVDJE.

Cjelokupnu raznovrsnu ponudu pogledajte ovdje

06.12.2023. 18:00:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh