« Iza ogledala
objavljeno prije 7 godina i 3 mjeseca
WTF?!

Pronađite nam Planet X - Nibiru, traži NASA?!

NASA je pokrenula kolaborativnu web stranicu putem koje želi pronaći novi, deveti planet - a moglo bi se lako dogoditi da je to Planet X iliti Nibiru

Budite faca, pronađite planet koji će nas uništiti
Budite faca, pronađite planet koji će nas uništiti (Arhiva)
Više o

NASA

,

teorije zavjere

,

Nibiru

,

Planet X

,

Planet 9

NASA treba vašu pomoć: želi lokalizirati deveti planet, čije je samo postojanje još uvijek samo hipotetsko. Kako bi u tome uspjela, pokrenula je internetsku stranicu posvećenu svom istraživanju u sklopu projekta imena Planet 9 (budući da Pluton više nije među planetima). Zahvaljujući toj kolaborativnoj platformi, svi mogu sudjelovati u njezinim istraživanjima.

No, teorije zavjere samo su čekale (ne baš iza ugla, već na otvorenom) i krenule udarati svom snagom - traži se zapravo Planet X ili Nibiru, zli Zemljin blizanac koji će biti odgovoran za uništenje čovječanstva, a NASA ovim putem traži izgovor kako da tu neugodnu vijest plasira ljudima.

Zvuči vam sumanuto? Pa baš i nije... Naime, 2016. godine astronomi su primijetili da su orbite određenih veoma udaljenih tijela promijenjene. Kako bi objasnili taj fenomen, postavili su hipotezu o postojanju novoga, devetog planeta zbog čije se gravitacije mijenja putanja promatranih planeta. Trenutno nitko ne zna lokaciju, masu ili veličinu planeta.

Kako bi riješila zagonetku, NASA je na internetu objavila fotografije koje je snimio njezin teleskop, a zadaća je internetskih astronoma pozorno ih promatrati u nadi da će zapaziti planet.

Objavljene snimke pokazuju razvoj određene svemirske regije tijekom više godina, a ako netko zamijeti kakvo tijelo u pokretu, poziva ga se da javi astronomima koji će se tim slušajem detaljnije pozabaviti. 

Sve u svemu, volite li svemir ili teorije zavjere, krenite u potragu!

20.02.2017. 16:31:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh