« Iza ogledala
objavljeno prije 3 godine i 6 mjeseci
WOW!

5 najmisterioznijih slučajeva putovanja kroz vrijeme

Većina takvih slučajeva potaknula je i pripadajuće teorije zavjere, pa evo pet slučajeva koji su toliko misteriozni da oduzimaju dah i tjeraju nas na postavljanje raznih nezgodnih pitanja

Je li putovanje kroz vrijeme stvarno moguće?
Je li putovanje kroz vrijeme stvarno moguće? (Arhiva)
Više o

NLO

,

izvanzemaljci

,

teorije zavjere

,

DARPA

,

putovanje kroz vrijeme

,

John Titor

,

Philadelphia Experiment

,

Billy Meiers

,

Project Pegasus

,

Victor Goddard

Putovanje kroz vrijeme oduvijek je predstavljalo izazov i nedosanjani san čovječanstva, no kroz povijest se može relativno često naletjeti na slučajeve koji jednostavno nemaju drugog, logičnog objašnjenja.

Naravno, većina takvih slučajeva potaknula je i pripadajuće teorije zavjere, pa evo pet slučajeva koji su toliko misteriozni da oduzimaju dah i tjeraju nas na postavljanje raznih nezgodnih pitanja.

5. John Titor - jedan od poznatijih slučajeva u zoru World Wide Weba, tijekom 2000. i 2001. prve osoba koja se tako nazvala bila je izuzetno aktivna na forumima tvrdeći da je vojnik koji se vratio iz 2036. godine, stavljajući na forume i sheme mašine za putovanje kroz vrijeme koje još nisu potpuno dešifrirane.

4. Philadelpia Experiment - jedan od najpoznatijih eksperimenata, šira javnost već desetljećima sluša o tome što kroz teorije zavjere, što kroz romane, eseje i filmove. Je li američki ratni brod stvarno putovao kroz vrijeme? Izgleda da jest... jer je Project Rainbow, zamišljen da brod sakrije od radara krenuo u pogrešnom smjeru.

3. Billy Meier - ovaj Švicarac postao je poznat po silnim, vrlo jasnim fotografijama NLO-a i tvrdnjama da kontaktira s izvanzemaljcima od 5. godine života, a u svojim je pričama nebrojeno puta spominjao i kako su ga vodili na putovanja kroz vrijeme. Naravno, s putovanja je donio i fotografije Zemljine prošlosti i budućnosti...

2. Project Pegasus - Andrew Bastiago tvrdi da je kao dijete sudjelovao u ovom projektu koji je pokrenula zloglasna DARPA, usavršavajući putovanje kroz vrijeme na temelju tajnih eksperimenata Nikole Tesle i isprobavajući to na stotinu krononauta, djece odabrane zbog fleksibilnih mozgova koji mogu podnijeti napor putovanja kroz vrijeme. Navodno su služili kao kuriri koji su dostavljali informacije američkim predsjednicima u prošlosti, a susreo se i s izvanzemaljcima na Marsu.

1. Victor Goddard - pilot RAF-a i britanski vitez koji je tvrdio kako je sletio u neki drugi svijet na napuštenom aerodromu nakon prolaska kroz vrlo čudan olujni oblak, a po svemu sudeći radilo se o alternativnoj budućnosti.

Detalje svih priča pogledajte u sjajnom videu:

19.02.2017. 13:29:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh