« Svijet
objavljeno prije 15 godina i 1 mjesec
riješena misterija?

Pronađena dva tijela u Atlantiku

Brazilci tvrde da se radi o putnicima ili posadi nestalog aviona

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Getty Images)
Više o

pad Air Franceovog zrakoplova

,

Air France A330

,

tijela Atlantik

Posade koje pretražuju područje nestanka Air Franceovog zrakoplova u subotu ujutro našla su dva muška tijela putnika ili članova posade iz zrakoplova koji se ranije ovoga tjedna srušio u Atlantik, rekao je glasnogovornik brazilskih zračnih snaga.

Pored prvih tijela nađen je i dio ostataka zrakoplova, rekao je novinarima glasnogovornik Jorge Amaral u sjeveroistočnom brazilskom gradu Recifeu. "Jutros u 8.14 sati potvrdili smo da su pronađeni dijelovi zrakoplova Air Francea i prva tijela ljudi iz tog zrakoplova", rekao je Amaral. Među ostacima pronađenim u subotu nalazi se sjedište sa serijskim brojem koji se podudara s kobnim letom, naprtnjača i kutija s putnom kartom Air Francea, rekli su dužnosnici.

Agencije javljaju kako su pronađena dva muška tijela oko 640 kilometara sjeveroistočno od otoka Fernando de Noronha na sjevernoj obali Brazila. Također, pronađena su dva kovčega od kojih je jedan sadržavao putnu kartu kobnog zrakoplova.

Brazilske zračne snage od ponedjeljka pretražuju područje na oko 1100 kilometara sjeveroistočno od brazilske obale. U to područje pristiglo je i više brazilskih brodova no rastu strahovi da su mnoga tijela potonula ili da su ih pojeli morski psi.

06.06.2009. 19:43:59
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh