« Knjiga
objavljeno prije 2 godine i 6 mjeseci
CEKATE

Proglašenje pobjednika natječaja "Knjiga nije hrana, ali je poslastica"

Uz proglašenje pobjednika dio programa je rezerviran je i za kratke nastupe škola, književnih sekcija, igrokaza, recitacija i drugih sličnih zabavno-edukativnih sadržaja

Tko su pobjednici?
Tko su pobjednici? (CeKaTe)
Više o

knjige

,

Cekate

,

Sonja Zubović

Proglašenje pobjednika natječaja „Knjiga nije hrana, ali je poslastica" koji je organiziran u sklopu 11. Festivala dječje knjige održat će se u petak , 25. svibnja u dvorani Centra za kulturu Trešnjevka s početkom u 11 sati. 

Od gotovo tristo pristiglih radova raznolikih „žanrova i poetika" stručno povjerenstvo u sastavu / Želimir Hercigonja, Enes Kišević, Ksenija Kušec, Dubravka Težak i Sonja Zubović dodijelit će nagrade najboljima.

Uz proglašenje pobjednika dio programa je rezerviran je i za kratke nastupe škola, književnih sekcija, igrokaza, recitacija i drugih sličnih zabavno-edukativnih sadržaja.

Ove godine, u sklopu Festivala prvi je put raspisan natječaj i za dječje literarne radove pod nazivom „Knjiga nije hrana, ali je poslastica" čiji je rok za prijavu trajao od 15. ožujka do 15. travnja, a natječaj je bio namijenjen djeci od 8-16 godina starosti. 

23.05.2018. 11:31:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh