« Glazba
objavljeno prije 15 godina i 3 mjeseca
u2 karte

Prodaja ulaznica za U2 počinje u ponoć

U noći s četvrtka na petak budite blizu računala, jer minutu iza ponoći kreće prodaja

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (U2)
Više o

U2 turneja Kiss The Future U2 3600

,

U2 u Zagrebu

,

U2 ulaznice Maksimir

,

U2 ulaznice internet

Prema odluci distributera ulaznica Ticketproa, a i prema želji U2, te službenog pruducenta benda Live Nationa, ulaznice za koncert na zagrebačkom stadionu Maksimir kreću u prodaju putem interneta u ponoć sa četvrtka na petak (00:01) , a na svim prodajnim mjestima bit će u prodaji u petak u 9 ujutro. Putem interneta pojedinac prilikom registracije može kupiti najviše četiri ulaznice, a na prodajnim mjestima se maksimalno mogu kupiti njih šest. 

Svi oni koji nisu učlanjeni u fan klub ili ne žele kupiti ulaznice putem interneta, ulaznice kreću u redovnu prodaju na prodajnim mjestima u petak, 27. ožujka u 9 sati ujutro. Cijena ulaznica za sjedenje na sjevernim tribinama iznosit će 250 kuna, cijena stajanja bit će 500 kuna, dok će ulaznice tribine istok/zapad/jug iznositi 750 kuna. Ulaznice najzanimljivije obožavateljima nalaze se najbliže pozornici na istoku i zapadu te će za njih morati izdvojiti 1000 kuna.

Za sjedenje u VIP loži trebat će izdvojiti 2000 kuna. Dodan je još jedan sektor ulaznica nazvan red zone,  na zahtjev benda, a za njega će  trebati izdvojiti 2000 kuna. Red zone se nalazi neposredno uz pozornicu, ukupno će biti 600 stajaćih mjesta, a ulaznice za taj sektor mogu se kupiti samo u redovnoj prodaji (internet od četvrtka u ponoć i prodajna mjesta od petka ujutro). Za detaljan uvid u plan sjedenja molimo da posjetite www.lupapromotion.hr i www.ticketpro.hr

Jednako važna informacija je da će sve ulaznice na tribinama biti numerirane i posjetitelji će sa sigurnošću znati koje je njihovo mjesto.

VAŽNO: Mole se kupci ulaznica da ne uplaćuju novce unaprijed prodajnim mjestima jer im nitko ne može garantirati da će tim postupkom osigurati kupnju ulaznice.

Sve informacije o koncertu i ulaznicama možete pratiti na našem portalu, stranicama Lupa promocije i njihovom Facebook profilu.  

25.03.2009. 17:20:21
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    lesz
    27.03.2009. 13:54
    ticketpro je fino odradio posao,stranica nije radila uopće...100-put se srušila,a stigli su sve rasprodati..pitam se kome i po kojoj će cijeni oni dalje preprodavati...fuj organizatorima!!!
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh