« Predsjednički izbori
objavljeno prije 14 godina i 6 mjeseci
SUZAVAC

Priveden muškarac zbog incidenta na Hebrangovom skupu

Na skupu u Šibeniku među okupljene je bačen nadražljiv plin, ali policija još ne želi govoriti o kojem je točno plinu riječ

(Nikša Stipaničev/Cropix)
Više o

Andrija Hebrang

,

predizborni skup

,

suzavac

Šibenska policija privela je jednog muškarca kojeg se dovodi u vezu s današnjim izgredom na predizbornom skupu HDZ-ova predsjedničkog kandidata dr. Andrije Hebranga u Šibenskom kazalištu, kada je u dvoranu bačen nadražujući plin, priopćeno je večeras iz šibensko-kninske Policijske uprave.

U policiji za sada samo navode da je u tijeku kriminalistička istraga nad muškarcem kako bi se utvrdila moguća prekršajna, odnosno kaznena odgovornost.

Više informacija o cijelom događaju u PU šibensko-kninskoj najavljuju po završetku kriminalističke obrade. Policija za sada nisu željela govoriti ni o kakvom je plinu riječ.

Dojavu nekolicine građana kako je među okupljene na Hebrangovu predizbornom skupu u Šibenskom kazalištu ubačen nadržaljivac neugodna mirisa, koji izaziva kihanje i pečenje očiju, policija je primila oko 13,50 sati.

Policija je odmah izišla na teren kako bi obavila očevid.

Nitko od ozlijeđenih nije zatražio liječničku pomoć, a predizborni skup nije bio prekinut. Hebrang je za izgred optužio ljevicu, izjavivši da je riječ o "tipičnim metodama ljevice u borbi za vlast".

Šibenski gradonačelnik Ante Županović oštro je osudio današnji izgred na Hebranogovu predizbornom skupu, izrazivši želju da će počinitelj biti brzo otkriven. (hina/metro-portal)

22.12.2009. 23:48:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh