« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 8 godina i 6 mjeseci
PRIMJENITE

Prirodna detoksikacija je najbolja

Potrebno je samo uvesti neke dobre navike koje će jetri i ostatku organizma pomoći da naprave svoj posao i izbace sve toksine

Zaboravite na tretmane ...
Zaboravite na tretmane ... (Arhiva)
Više o

detoksikacija

,

savjeti

,

prirodna detoksikacija

Detoksikacija je zadnjih godina postala jedna od onih riječi koje se izgovaraju uz značajan pogled i očekivanje odobravanja jer, eto, vi ste svjesni novih trendova i brinete za svoje zdravlje.

No, ako pitate stručnjake, dobit ćete (možda) neočekivan odgovor - to naše tijelo radi samo svaki dan i samo mu treba malo pomoći pametnim životnim navikama.

Prema njima, razni biljni preparati, tekuće dijete i skupi tretmani definitivno nisu zdrav način čišćenja organizma, potrebno je samo uvesti neke dobre navike koje će jetri i ostatku organizma pomoći da izbace sve toksine.

Za početak, pijte dovoljno vode - voda je temelj svake detoksikacije, a kad je pijete u dovoljnim količinama, ona ubrzava probavu i pomaže jetri u izbacivanju toksina.

Nadalje, odmorite se - dobar san je drugi stup zdravlja i čišćenja tijela od toksina, jer upravo to naše tijelo radi tijekom sna.

Krećite se - vježbanje podiže energiju i poboljšava raspoloženje, što su osnovni preduvjeti da se hranite i živite zdravo.

Izbjegavajte brzu hranu - izbacite svu nezdravu hranu s menija, nemojte unositi šećer i loše ugljikohidrate i već za dva tjedna osjećat ćete se kao ponovno rođeni. Naravno, prestanite pušiti i piti alkohol ...

Jedite zdravo - organska hrana ima izuzetno malo toksina koje će tijelo izbaciti bez ikakvih problema, pa ćete na taj način spriječiti gomilu zdravstvenih problema.

Uz ove savjete detoksikacija će se odvijati prirodno i bez zastoja, a nije zanemariva niti količina novaca koju biste inače potrošili na skupe tretmane i "čudesne" pripravke ...

04.11.2015. 11:22:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh