« Hi-tech
objavljeno prije 8 godina i 9 mjeseci
CES

Prijavite se na Idea Knockout 2015 i otiđite u Las Vegas

Najuzbudljivije regionalno natjecanje tehnoloških ideja održat će se 1. listopada u Zagrebu, a mjesta za timove koji će se boriti za vrijednu nagradu preostalo je još samo par…

Prijavite ideju i otiđite u Las Vegas
Prijavite ideju i otiđite u Las Vegas (BUG)
Više o

Las Vegas

,

Idea Knockout 2015

,

CES 2016

Mnogi fantastični startupi i ostali timovi s genijalnim tehnološkim idejama iz Hrvatske i okolnih zemalja već su potvrdili svoj nastup na Idea Knockoutu 2015 i mjesta za one koji se još dvoume oko toga žele li osvojiti putovanje za dvoje u Las Vegas, na CES 2016, kao i izlagački štand na tom sajmu, još je preostalo jako malo.

Ukoliko, stoga, timski radite na nekoj ideji - bilo da se radi o softveru, hardveru, internetskom servisu ili nečem desetom - sada je zadnja prilika da ispunite obrazac na www.ideaknockout.com kako biste bili u prilici i vi se natjecati za spomenutu priliku da otputujete u Ameriku i upoznate se s najvažnijim svjetskim investitorima, najutjecajnijim svjetskim predstavnicima tech medija i tisućama mogućih partnera i kupaca vaše ideje.

Predstavnici Visokog učilišta Algebre u danima prije održavanja samog Idea Knockouta 2015 svim timovima koji će nastupiti besplatno će ponuditi mentorstvo kroz koje će se natjecatelji profesionalno moći pripremiti za 'pitchanje' pred žirijem. Dakako, sastav žirija Idea Knockouta 2015 ostat će u tajnosti do samog održavanja natjecanja, a regularnost natjecanja nadgledati će Trgovinski ured Veleposlanstva SAD-a u Zagrebu, koji je i zastupnik CES-a za naše podneblje.

Ako se i nećete natjecati za dvije povratne aviokarte u Las Vegasu, hotelski smještaj u Las Vegasu, putno osiguranje tijekom tog putovanja te izlagački štand na CES-u 2016, pozvani ste da bodrite svoje favorite tijekom njihovog nastupa pred žirijem, postavite im pokoje pitanje te razgledate izložbu tehnoloških projekata svih natjecatelja, u Kinu Europa u Zagrebu, 1. listopada, od 10:00 sati...

Ulaz na Idea Knockout 2015 je besplatan.

29.08.2015. 12:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh