« Hi-tech
objavljeno prije 8 godina i 9 mjeseci
UTRKA

Novi iPhone 6S još boljih karakteristika

Nemilosrdna bitka na tržištu mobitela se nastavlja, a Apple se odlučio na presedan - izbacuje unaprijeđeni model iPhone 6S

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Apple)
Više o

iPhone 6S

iPhone 6S predstavljen je pred samo nekoliko tjedana, a već se najavljuju promjene - stražnja kamera sada će imati veću rezoluciju i to do 12MP, pola više nego dosadašnja.

To samo po sebi neće učiniti da fotografije izgledaju mnogo bolje. Kako navode u izvještaju, to je više zbog toga da bi se poboljšala rezolucija koja bi omogućila iPhone-u 4k video.

Nisu samo ovo najznačajnije nadogradnje kamere. Prednja kamera će sada imati blic za selfie fotografije. Umjesto povećanja rezolucije svake godine, Apple se odlučio za poboljšanje 8MP senzora na način povećanja njegove veličine, kao i proširenja blende na f/2.2.

Zadnja kamera iPhone uređaja ima rezoluciju iPhone-a 4S. Problem kamere s većim megapikselima je u tome što su slabe performanse blica. Apple je dodao i nove animirane pozadine, koje sadržavaju nekoliko različitih planeta jarkih boja, kao i obojena prašina koja se pojavljuje na zatamnjenom ekranu.

Ove animacije bi se mogle naći na zaključanom ekranu.

28.08.2015. 19:02:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh