« Život
objavljeno prije 10 godina i 1 mjesec
ODLIČNO

Prezentacija Programa Božanskog Zdravlja u četvrtak, 10. travnja

Naučite već na samom predavanju (u trajanju od 45 min) praktične savjete i korisne vježbe disanja i kako očuvati i poboljšati svoje zdravlje

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Park Božanske Energije)
Više o

Park Božanske Energije

,

predavanje

Što je Program Božanskog Zdravlja? Ovaj program je drevni sustav znanja pomoću kojeg se tijelo i um oslobađaju duboko ukorijenjenih stresova i toksina, obnavlja se i energizira tijelo,  puni se izvorima energije kao što je kvalitetan san, zrak (disanje), voda, sunce, hrana i meditacija, te aktivira naš puni mentalni potencijal. Ovaj jednostavan i praktičan program temelji se na drevnim principima, a sastoji se od meditacije, tehnika disanja, fizičkih vježbi za revitalizaciju i pomlađivanje te predavanja i praktičnih savjeta o razvoju svijesti, zdravlju, zdravoj prehrani itd.

Naučite već na samom predavanju (u trajanju od 45 min) praktične savjete i korisne vježbe disanja, saznajte kako svakodnevno, uz pomoć jednostavnih, a vrlo efikasnih tehnika možete poboljšati i očuvati svoje zdravlje, ojačati imunitet, osloboditi se nagomilanog stresa, ostvariti vlastiti potencijal i u potpunosti i napuniti ''baterije''. Saznajte više o znanosti Božanskog disanja - o svim važnim aspektima disanja, energije, zdravlja i fizičkih vježbi. 

Zašto je disanje bitno? Disanjem tijelo i organe snabdijevamo kisikom i eliminiramo otpadne tvari i toksine disanjem se eliminira preko 70% otpadnih tvari iz tijela, dok se ostalih 30% izbacuje stolicom, znojenjem i mokrenjemsvi vitalni organi posredno ili neposredno ovise o kvaliteti zraka koji nedostatak kisika izaziva umor, napetost i slab imunitet te razne bolesti tijela i duhakisik je od ključne važnosti za vitalnost i mladolikost, zato što pomoću njega najbrže i najdjelotvornije čistimo krvotok i punimo tijelo energijomdisanje je važan most između uma i tijela, te se pomoću daha može utjecati na oboje 

Zašto je meditacija bitna? Znanstveno je dokazano kako se redovitom meditacijom smanjuje količina kortizola (glavnog hormona stresa), opuštaju se mišići, povećava se koherencija mozga, normalizira krvni tlak i otkucaji srca, harmonizira se živčani sustav, ubrzava se oporavak od bolesti itd. Pomoću meditacije dolazi i do smanjenja depresije, straha, napetosti, anksioznosti i trauma te se povećava elan, sreća i mentalni potencijal. Redovitom meditacijom jačamo autonomni živčani sustav pa time postajemo otporniji na stres i lakše se prilagođavamo na nove situacije. Meditacija je univerzalna praksa koja se već tisućama godina prakticira diljem svijeta.

Tko je Park Božanske Energije? Organizacija koja djeluje već 15 godina u Hrvatskoj i Europi putem edukativnih programa, predavanja i radionica o razvoju svijesti pojedinca i društva, zdravlja, prirode i mira, raznih ekoloških akcija i humanitarnih koje provodimo u suradnji sa školama, udrugama kao što je Udruga Multiple Skleroze, Udruga za inkluziju, Udruge žena oboljelih od rajka dojke, udruga branitelja itd., te također u suradnji sa raznim školama, sirotištima i selima na području Indije i Indonezije gdje su sprovedeni edukacijski, humanitarni i ekološki programi sadnje drveća i zaštite okoliša.

Knjiga „Program Božanskog Zdravlja" u izdanju Parka Božanske Energije služi kao praktičan priručnik u postizanju boljeg zdravlja tijela i duha. U ovoj knjizi opisane su vježbe za koherenciju tijela i duha kroz mnogo ilustracija, sustavi ljudskog tijela i svijesti, kvalitete uma, praktični savjeti kako očuvati i pomladiti svoje tijelo, što je meditacija, što su pranajame i kojih vrsta ima, korištenje posta, sokova, uljne terapije i još mnogo toga... Iskoristite jedinstvenu priliku i nabavite na promociji svoj primjerak knjige po promotivnoj cijeni!

Prezentacija Programa Božanskog Zdravlja
Disanje, Meditacija i Kozmičko punjenje

Četvrtak 10.4.2014. u 18:30 sati, HUB ZAGREB, Trg N.Š.Zrinskog 6

Više informacija u Parku Božanske Energije, 01/29 81 421, 091/16 17 540; 
e-mail: info@divineenergypark.org; 
www.facebook.com/DivineEnergyPark,
@DivinEnergyPark
www.divineenergypark.org

08.04.2014. 10:22:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh