« Hrvatska
objavljeno prije 14 godina i 5 mjeseci
PODLA PRIJEVARA

Pretukli ga pomoću Facebooka

Petoricu Karlovčana, osumnjičenih da su fizički napali 21-godišnjeg sugrađanina, policija je prijavila općinskom državnom odvjetništvu za mladež

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Getty Images)
Više o

Facebook

,

napad

,

tuča

Napadači su 21. godišnjaka 17. siječnja na prijevaru namamili u središte grada u Radićevu ulicu tako da su na facebooku lažno kreirali profil ženske osobe i dogovorili sastanak. Kad je došao, počeli su ga udarati rukama, nogama i drvenim štapom po cijelom tijelu, ozlijedivši ga. Nakon toga su ga ostavili da leži na zemlji.

Po riječima glasnogovornice PU-a Tamare Grčić kriminalistička obrada je pokazala da se napadači, među kojima su dvojica maloljetnika i trojica mlađih punoljetnika, s 21-godišnjakom nisu sukobljavali niti su ga poznavali do 9. siječnja. Taj su dan oni bili svjedoci da je 21-godišnjak vidljivo alkoholiziran najprije galamio po Radićevoj ulici, a potom izvadio preklopni nož iz džepa i njime mahao po ulici.

Jesu li to oni doživjeli kao prijetnju ili nisu te koji je pravi motiv njihova napada, za sada nije utvrđeno, kazala je Grčić. (hina/metro-portal)

04.02.2010. 14:42:56
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh