« Hrvatska
objavljeno prije 14 godina i 5 mjeseci
SLUČAJ PUKANIĆ

O većini dokaznih prijedloga još će se raspravljati

VIDEO - Sud će pokušati utvrditi kretanje osumnjičenika uoči i nakon ubojstva, a idući sudski termin zakazan je za 15. veljače

(Infopunkt.tv)
Više o

suđenje

,

ubojstvo Pukanića

Na Županijskom sudu u Zagrebu danas je nastavljeno suđenje šestorki za ubojstvo Ive Pukanića i Nike Franjića.

Sudsko vijeće očitovalo se o dokaznim prijedlozima koje su jučer iznijeli odvjetnički timovi optuženika u procesu s tim da je odluku o većini prijedloga sudsko vijeće odgodilo jer, kako su rekli, o njima treba bolje razmisliti i prikupiti veći broj dokaza.

Za sada, sudsko vijeće donijelo je odluku da se zatraži telefonsko vještačenje svih mobilnih uređaja optuženika te krunskog svjedoka.

Takvom analizom dobit će se podaci o baznim stanicama mobilnih operatera koje su optuženici koristili što će sudu omogućiti da utvrdi kretanje osumnjičenika uoči i nakon ubojstva.

Uz to, odlučeno je da se na idućem ročištu sasluža bivši odvjetnik Roberta Matanića Zvonimir Zebec, a idući termin zakazan je za 15. veljače 2010. godine.

Izjave nakon današnjeg ročišta dali su odvjetnici Saša Novak, Hrvoje Korša i Željko Žganjer te zamjenik ravnatelja USKOK-a Slobodan Šošić. (Infopunkt/metro-portal)

04.02.2010. 14:05:23
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh