« Hi-tech
objavljeno prije 11 godina
NOVITETI

Prestigio predstavio Quad Core modele MultiPhone pametnih telefona

Prestigio je svojim kvalitetnim pametnim telefonima pristupačne cijene već osvojio hrvatsko tržište, a sad su spremni na novi iskorak

Opaki novi modeli Prestigio pametnih telefona
Opaki novi modeli Prestigio pametnih telefona (Racunalo.com)
Više o

pametni telefoni

,

Prestigio

,

Prestigio MultiPhone 5300

,

Prestigio MultiPhone 7450

,

Prestigio MultiPhone 5044

Na službenom predstavljanju nove, treće generacije Prestigio MultiPhone pametnih telefona, predstavljeni su novi 4-jezgreni modeli. O novitetima u Prestigio ponudi govorio je Vladimir Ostojić (Prestigio Business Development Manager Adriatic) koji nas je detaljnije upoznao s Prestigio brandom.

Ukratko, 2011. godine su počeli s Tablet PC modelima, početkom 2012. godine su predstavili prvi 3G MultiPad, nakon toga i prvi 2-jezgreni tablet, a krajem 2012. godine su predstavili i prve MultiPhone pametne telefone.

Ostojić nas je prvo podsjetio na četiri modela koji se već nalaze na hrvatskom tržištu, Prestigio Multiphone 4044 DUO, 4055 DUO, 4322 DUO i 4505 DUO. Nova podjela smartphonea bit će po serijama oznaka 3, 5 i 7, što je Ostojić spretno usporedio s oznakama BMW serija automobila.

Ipak, ono što nas je naviše zanimalo su novi modeli smartphonea i što oni novo donose. Prvi je model Prestigio MultiPhone 5300, koji ima najveći ekran od 5,3 inča (13,5 centimetara) i pripada seriji 5. Ima 4-jezgreni procesor, kameru od 8MP s autofokusom, produženo trajanje baterije (dva dana), podržava Dual SIM, te radi na Android 4.1 operativnom sustavu.

Prestigio MultiPhone 7450 spada u seriju 7 i ima 4,5 inčni ekran (11,9 centimetara), 4-jezgreni procesor, kameru od 8MP s autofokusom, produženo trajanje baterije (dva dana), podržava Dual SIM, te radi na Android 4.2 operativnom sustavu. Ovo je i tehnološki najnapredniji Prestigio model, te prvi kompanijin model koji podržava NFC tehnologiju.

Prestigio MultiPhone 5044 ima 5 inčni ekran (12,5 centimetara), 4-jezgreni procesor, kameru od 8MP s auto-fokusom, produženo trajanje baterije (dva dana), podržava Dual SIM, te radi na Android 4.2 operativnom sustavu. Izuzetno je tanak i jak.

Osim samih pametnih telefona, Prestigio u paketu nudi i svoju popularnu eReader aplikaciju, s čak 620.000 knjiga na raznim jezicima, a nekoliko desetak tisuća ih je i na hrvatskom jeziku. Posebnost je i NASP sustav (New Application Service Prestigio) koji omogućuje jednostavnim jednim klikom download raznih preporučenih aplikacija, od kojih su mnoge besplatne.

Detalje pročitajte na portalu Racunalo.com.

06.06.2013. 11:03:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh