« Hi-tech
objavljeno prije 11 godina
NOVOSTI

Nova Satellite C serija Toshibinih prijenosnika

Ova nova linija pouzdanih računala dobrog omjera cijene i karakteristika namijenjena je ljudima čiji je primarni uvjet pouzdano svakodnevno korištenje računala

Toshiba Satellite C55A
Toshiba Satellite C55A (Toshiba)
Više o

Toshiba

,

Satellite C

,

prijenosna računala

Danas je Toshiba Europe GmbH najavila novu Satellite C-seriju prijenosnih računala, namijenjenih širokoj publici sa veikim rasponom vrlo povoljnih prijenosnih računala uočljivog novog dizajna. Satellite C-serija dolazi u različitim konfiguracijama, uključujući i neke modele sa zaslonom osjetljivim na dodir, zaslona veličine 39.6 cm (15.6").

Ova nova linija pouzdanih računala dobrog omjera cijene i karakteristika namijenjenih za sve bitne dnevne poslove, namijenjena je ljudima čiji je primarni uvjet pouzdano svakodnevno korištenje računala. Europska prodaja nove Satellite C-serije će početi u drugom tromjesečju 2013.

Izbor u svakodnevnom korištenju računala

"Mi sa novom Satellite C serijom i dalje nudimo visoku kvalitetu, pouzdanost i pristupačna prijenosna računala za svakodnevno korištenje koja nude izuzetnu povezivost kao i opcionalne modele sa zaslonom osjetljivim na dodir", rekao je rekao je Alen Rizvić, Country Manager Croatia, Toshiba Europe GmbH. "Posebno nam je zadovoljstvo vidjeti da ova prijenosna računala nude iste karakteristike vrhunskog dizajna kao i ostatak našeg ovogodišnjeg asortimana."

Nova Satellite C-serija se prepoznaje po svojim glatkim zaobljenim rubovima, svojom osvjetljenom tipkom za uključivanje i logotipu smještenom na lijevoj strani ispod zaslona. Različiti modeli u C-seriji nude varijacije boje i teksture; dok C50, C50D, C50t, C50Dt, C70 i C70D modeli imaju mat teksturu i crnu boju sa novim uzorkom tankih crta, C55, C55D i C55t, C75 i C75D nude sjajne suvremene i elegantne boje te tipkovnicu koja donosi dodatnu pogodnost za tipkanje i navigaciju.

Satellite C-serija će biti dostupna u dvije veličine zaslona, 39.6 cm (15.6") i 43.9 cm (17.3"), sa HD zaslonom ili HD+ zaslonom za inačice od 43.9 cm (17.3"), omogućujući korisnicima da uživaju u aplikacijama, filmovima i videoklipovima u različivosti boljoj od standardnog HD-a.

Interaktivno korisničko iskustvo - također sa dodirom

Satellite C50t sa crnom teksturom ili srebrni C55t i C55Dt, Toshiba nudi zaslon osjetljiv na dodir u svojoj osnovnoj seriji. Sada potrošači mogu imati koristi od interaktivnog korisničkog iskustva koje je omogućeno sa predinstaliranim Windows 8 operativnim sustavom.

Bilo da prstima pomiču web stranice i dokumente, kreću se kroz navigaciju pokretima prstiju ili povlače objekte organizirajući svoju radnu površinu za bolji pregled, zaslon osjetljiv na dodir cijelom površinom s detektcijom svih deset prstiju čini korištenje osobnog računala intuitivnijim nego ikada do sada.

Svi modeli nove Satellite C-serije nude sveobuhvatne karakteristike za dnevne računalne zadatke, od osnovnih uredskih aplikacija, digitalne komunikacije i web pretraživanja do ležernog uživanja u multimediji, kao što su snimljeni HD filmovi i online glazba, video materijali i igre, kod kuće ili u pokretu.

04.06.2013. 14:55:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh