« Hi-tech
objavljeno prije 11 godina
NOVOSTI

Toshiba Satellite L serije nudi sjajnu zabavu

Nova Toshiba Satellite L-serije prepuna je funkcionalnosti za zabavu u tankom i elegantnom formatu

Toshiba L serije ima sjajne karakteristike
Toshiba L serije ima sjajne karakteristike (Toshiba)
Više o

Toshiba

,

prijenosna računala

,

L serija

Uz današnju najavu nove Satellite L-serije prijenosnih računala namijenjenih zabavi, Toshiba Europe GmbH dodaje više izbora sve većem portfelju povoljnih prijenosnih računala sa novim dizajnom predstavljenih u 2013. godini. Nudeći najnoviju tehnologiju, kao što zasloni osjetljivi na dodir od ruba do ruba, Satellite L-serija spaja praktičnost i jednostavnost korištenja sa vidljivom snagom. Prodaja nove Satellite L-serije u Europi će početi u drugom tromjesečju 2013. godine.

Tanki i vitki, novog izgleda

"Satellite L-serija ispunjava potrebe većine korisnika prijenosnih računala, omogućujući im da obavljaju svoje dnevne računalne zadatke te pružajući im snagu potrebnu da uživaju u visoko kvalitetnoj multimediji i stvaranju sadržaja," rekao je rekao je Alen Rizvić, Country Manager Croatia, Toshiba Europe GmbH. "Nudimo novu L-seriju u tri različite veličine zaslona. Najmanji je samo 24 mm debljine i mase od samo 2 kg, ali je još uvijek ima impresivan široki HD zaslon."

Svi modeli, dostupni u veličinama od 43.9 cm (17.3"), 39.6 cm (15.6") i 35.8 cm (14.1"), imaju profinjen izgled i potpuno novi dizajn. Tu je izbor boja za svaku inačicu, sve sa sjajnom završnom obradom koja suptilno odgovara pločastoj tipkovnici sa sjajnim okvirom i zagasitim tipkama. L40t, L40Dt, L50t, i L50Dt dolaze u profinjenoj srebrnoj boji te su opremljeni sa naprednim zaslonom osjetljivim na dodir od ruba do ruba s podrškom za geste sa deset prstiju. Toshiba Split Screen Utility je još jedan koristan alat za intuitivnu navigaciju po zaslonu osjetljivom na dodir. Ona podržava više zadataka raspoređujući otvorene prozore na radnoj površini na uredan način. Kontrola i navigacija prijenosnog računala postaje intuitivna i jednostavna poput korištenja smartphone uređaja ili tableta.

Snažne karakteristike za digitalnu zabavu

Nova Satellite L-serija je optimizirana za uživanje u širokom spektru digitalne zabave, zahvaljujući izboru snažnih procesora, uključujući inačice sa niskom potrošnjom energije za modele koji su samo 24 mm debljine. NVIDIA® OptimusTM tehnologija i AMD EnduroTM tehnologija korisnicima automatski omogućuje duži vijek trajanja baterije bez ručnih promjena postavki.

Ove tehnologije neprimjetno optimiziraju rad računala, radeći "iza scene" bez ometanja korisnika. Za poboljšani multimedijski doživljaj, svi modeli L-serije su opremljeni Onkyo stereo zvučnicima i imaju DTS SoundTM aplikaciju za poboljšanje zvuka koji pruža izuzetan zvuk niskih tonova, profinjenog srednjeg opsega i jasnih vokala što sve daje čist i prirodan dojam glazbe.

Gledanje filmova i drugih vizualnih sadržaja je uvijek pozitivno iskustvo na novoj L-seriji jer svi modeli imaju ravan HD ili HD+ široki zaslon sa LED pozadinskim osvjetljenjem. HD+zaslon koji je standard na najvećoj L-seriji veličini (17.3"), omogućuje korisnicima užitak u gledanju filmova i fotografija kako je zamišljeno od autora čak i ako su izvorno proizvedeni u oštrijem i svjetlijim formatu od HD-a.

Zasloni L-serije su dostupni i u nereflektirajućoj inačici koja pomaže prevladati potencijalno zrcaljenje vanjskih izvora svjetlosti.

Nove mogućnosti povezivosti

Osim zajedničkih utora za povezivost, uključujući USB 3.0 utor sa Toshiba USB Sleep-and-Charge funkcionalnošću za punjenje mobilnih uređaja čak i kada je prijenosno računalo ugašeno, Satellite L-serija temeljeni su na Intel® procesorima sa Wi-Fi certificiranim MiracastomTM¹.

Ova nova standardizirana tehnologija omogućava korisnicima bežični prijenos multimedijskog sadržaja sa prijenosnih računala na kompatibilne TV uređaje, tako da se u sadržaj može uživati na velikom ekranu zajedno sa prijateljima i obitelji. Osim toga, mogućnost dodatnog optičkog pogona čini modele bez njega lakšima i stoga praktičnijima za prijenos.

06.06.2013. 17:23:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh