« Seks
objavljeno prije 10 mjeseci i 5 dana
LOOL

Prepoznajete li pravi orgazam?

Naravno da je moguće dobro i vjerno odglumiti uzdahe, neke se fiziološke reakcije tijela naprosto ne daju reproducirati, ma koliko dobra glumica dotična dama bila

Pravi ili fake?
Pravi ili fake? (Arhiva)
Više o

orgazam

,

pravi orgazam

,

prepoznavanje orgazma

Vjerovali ili ne - čak 64 posto žena barem je jednom glumilo orgazam sa svojim partnerima?. I da, mnoge od njih spremno će vam reći kako ne postoji način da muškarac shvati da su svi ti uzdasi, zazivanje nebesa i bacanje po krevetu zapravo samo dobra gluma.

Izgleda da to ipak nije istina, no radi se o detaljima koje muškarci obično u tim trenucima baš ne paze pretjerano...

Naime, iako je, kako smo uostalom svi vidjeli u slavnoj sceni iz „Kad je Harry sreo Sally", doista moguće dobro i vjerno odglumiti uzdahe i stenjanje, neke se fiziološke reakcije tijela naprosto ne daju reproducirati, ma koliko dobra glumica dotična dama bila.

Stručnjaci iz AskMen sastavili su listu pet stvari koje nepogrešivo govore da vaš trud nije bio uzaludan.

Njene se oči promijene - iako je ovaj način provjere svakako nije bez mana (primjerice, što ako dotična žmiri za vrijeme orgazma?), jedan od jasnih znakova da je žena doživjela vrhunac je i kratkotrajan gubitak fokusa, kad oči na sekundu-dvije postanu razroke.

Njeno tijelo postaje napeto - ali ne na onaj loš način. Uoči i za vrijeme orgazma svi se mišići na tijelu stegnu kako užitak prolazi njime.

Njezina se koža promijeni - nećini žena pojavit će se crvenilo na prsima, posebice između grudi. Također, kapljice znoja na istom dijelu tijela pouzdan su znak da ste „odradili" posao kako treba. Da vidimo kako će to odglumiti!

Njezini se zidovi skupljaju - koji vražji zidovi, zasigurno ćete pomisliti? Vaginalni, naravno. Za vrijeme orgazma stjenke rodnice se na nekoliko sekundi stegnu, što ćete zasigurno osjetiti ukoliko zaboravite na svoj prst unutra - ili nešto drugo.

Njezino disanje se mijenja - iako će vam se činiti da je ovo nešto što se može odglumiti, kako se žena približava orgazmu disanje postaje sve pliće, nepravilnije i brže, što baš i nije tako jednostavno za odglumiti.

Tako da, ako ovoga nema... onda fejka... a vi razmislite zašto!

28.01.2021. 21:01:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    armando
    28.01.2021. 21:26
    oh yea
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh