« Hi-tech
objavljeno prije 10 godina i 7 mjeseci
NOVOSTI

Predstavljeni Archos Smartphone uređaji

Svi Archos smartphone uređaji nude snažne dual i quadcore procesore, zaslone visoke razlučivosti do 5.3 inča, izdržljive baterije, dual sim i jedinstvenu garanciju od 3 godine.

Archos Platinum 50
Archos Platinum 50 (Archos)
Više o

smartphone

,

Archos

,

Archos Titanium

,

Archos Platinum

Svi ljubitelji smartphone uređaja danas su dobili novi brend na hrvatskom tržištu. Tvrtka Tehnocentar, generalni uvoznik francuskog proizvođača prijenosnih multimedijalnih uređaja ARCHOS, a odnedavno i smartphone uređaja predstavila je kompletnu liniju Archos smartphone uređaja u Francuskoj medijateci.

Riječ je o ukupno šest uređaja u dvije cjenovne kategorije - TITANIUM I PLATINUM. Svi Archos smartphone uređaji nude bogato korisničko iskustvo: snažne dual i quadcore procesore, atraktivne zaslone visoke razlučivosti do 5.3 inča, izdržljive baterije, dual sim funkcionalnost koja omogućuje korištenje usluga dva telekom operatera u jednom uređaju i jedinstvenu garanciju od 3 godine.

Archos smartphone olakšava svakodnevni život pružajući sve što trebate po prihvatljivim cijenama koje je teško nadmašiti. Svi uređaji dolaze s Androd Jelly Bean 4.2.2 operativnim sustavom.„Archos smartphone namijenjen je svima kojima je dosta upotrebe privatnog i poslovnog telefonskog uređaja i gužve u džepovima. Napokon se usluge dvaju operatera ili različitih pretplatničkih linija mogu koristiti sa stilom. Tome uvelike pripomaže intuitivno dual-sim sučelje koje omogućuje brzo i jednostavno prebacivanje s jedne na drugu sim karticu", istaknula je Gabrijela Gelo Palić, predsjednica Uprave Tehnocentra

Titanium smartphone uređaji koriste dual - core procesor sa 512 MB RAM-a što je više nego dovoljno za instaliranje i pokretanje aplikacija sa Google Playstore-a. Riječ je o entry-level kategoriji uređaja koji svojim zagasito crnim dizajnom i izgledom konkuriraju sličnim i puno skupljim uređajima. Razlikuju se prvenstveno po dimenzijama kvalitetnog ekrana - od 4.0 do 5.3 inča.

Archos 40 Titanium - 999 kn

U super slim kućištu debljine samo 8.5 mm, Archos 40 razveselit će korisnike sa stražnjom 5 MP kamerom s autofokusom. Sa TFT zaslonom dimenzije 4.0 inča (10.16 cm) i microSD utorom kojim se memorija može povećati na 32 GB, Archos 40 otvara novu perspektivu u ovom cjenovnom razredu.

Archos 45 Titanium - 1.399 kn

S većim TFT zaslonom od 4.5 inča (11,43 cm), Archos 45 nudi vizualno atraktivniji zaslon za pregledavanje poruka i e-mailova. S težinom od samo 152 grama i debljinom do 10 mm, Archos 45 je idealan suputnik za svakodnevnu upotrebu.

Archos 50 Titanium - 1.599 kn

Ukoliko ste ljubitelj multimedije, Archos 50 oduševit će vas IPS zaslonom od 5.0 inča (12.7 cm) i debljinom od samo 9,9 mm. U slučaju Archosa 50 memorija je microSD utorom proširiva do impresivnih 64 GB. Zajedno sa dual sim funkcionalnošću i atraktivnom cijenom Archos 50 postaje predvodnik uređaja u entry-level kategoriji mobilnih uređaja i otvara kompletno novu korisničku perspektivu.

Archos 53 Titanuim - 1.699 kn

Želite li top uređaj s pristupačnom cijenom u odnosu na slične uređaje drugih proizvođača? Želite slobodu od ugovora sa telekom operaterima i komunicirati sa stilom? U tom slučaju Archos 53 Titanium sa IPS zaslonom od 5.3 inča rješenje je za vas.

Archos Platinum kategoriji predstavljeni su uređaji sa dvije različite dimenzije IPS zaslona 4.5 i 5.0 inča. Sve Archos Platinum uređaje pogoni moćni quad-core procesor, koji osigurava vrhunske performanse uz 1 GB radne memorije. Vrh ponude u PLATINUM seriji predstavlja Archos 50 s impresivnim 5,0 inča (13,5 cm) IPS zaslonom. Što se tiče multimedije Archos Platinum uređaji opremljeni sa prednjom i stražnjom 8 MP kamerom sa autofokusom.

Archos Platinum svojim premium karakteristikama, dual sim funkcionalnošću i zagasito crnim dizajnom pružit će novo iskustvo korištenja mobilnog uređaja svim poslovnim korisnicima.

Archos 45 PLATINUM - 1699 kn

Početni model ima veliki 4,5 inča zaslon koji je svojom oštrinom i preglednošću idealan za svakodnevno korištenje. U samo 9.2 mm debljine smješten je moćan quad-core procesor koji snagom brzo pogoni i najzahtjevnije mobilne aplikacije. Zahvaljujući iznimno učinkovitom procesoru u Archosu 45 izdržljiva baterija dolazi do izražaja, jedno punjenje je dovoljno za cjelodnevno korištenje.

ARCHOS 50 PLATINUM - 1.999 kn

Zahvaljujući impresivnom IPS zaslonu od 5 inča, Arhos 50 Platinum donosi savršene kutove gledanja s puno svjetline i boje. Povećanje dijagonale zaslona prati i veća izdržljivija baterija od 2000 mAh kako se ne bi izgubila jednodnevna autonomija uređaja.

08.11.2013. 14:16:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    Damir
    01.02.2014. 19:41
    prije 15tak dana sam kupio ARCHOS 50 Platinum i sve je u redu osim baterije,na cekanju nemoze izdrzati ni 20 sati. Mozda nisam imao srecu sa baterijom ali razmisljam da ga vratim.
  2. avatar
    lala
    20.02.2014. 19:21
    Dali ti Archos mobiteli podržavaju Hrvatski meni hvala :) negdje sam čitala da nemaju ili se varam :)
  3. avatar
    Mirjana
    21.02.2014. 01:00
    Kupljen prije 3 mj. Oduševljena još uvijek. Baterija traje dva dana iako sam malo malo na njemu al ne igram igrice.
    ima hrvatski meni.
    malo je kamera lošija al ništa strašno. Ispao mi sto puta i ni jedne ogrebotine još nema.
  4. avatar
    lala
    21.02.2014. 08:03
    Hvala Mirjana na info ;)
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh