Metro-portal.hr

objavljeno 08.11.2013. 14:16:00
NOVOSTI

Predstavljeni Archos Smartphone uređaji

Svi Archos smartphone uređaji nude snažne dual i quadcore procesore, zaslone visoke razlučivosti do 5.3 inča, izdržljive baterije, dual sim i jedinstvenu garanciju od 3 godine.

Archos Platinum 50
Archos Platinum 50 (Archos)

Svi ljubitelji smartphone uređaja danas su dobili novi brend na hrvatskom tržištu. Tvrtka Tehnocentar, generalni uvoznik francuskog proizvođača prijenosnih multimedijalnih uređaja ARCHOS, a odnedavno i smartphone uređaja predstavila je kompletnu liniju Archos smartphone uređaja u Francuskoj medijateci.

Riječ je o ukupno šest uređaja u dvije cjenovne kategorije - TITANIUM I PLATINUM. Svi Archos smartphone uređaji nude bogato korisničko iskustvo: snažne dual i quadcore procesore, atraktivne zaslone visoke razlučivosti do 5.3 inča, izdržljive baterije, dual sim funkcionalnost koja omogućuje korištenje usluga dva telekom operatera u jednom uređaju i jedinstvenu garanciju od 3 godine.

Archos smartphone olakšava svakodnevni život pružajući sve što trebate po prihvatljivim cijenama koje je teško nadmašiti. Svi uređaji dolaze s Androd Jelly Bean 4.2.2 operativnim sustavom.„Archos smartphone namijenjen je svima kojima je dosta upotrebe privatnog i poslovnog telefonskog uređaja i gužve u džepovima. Napokon se usluge dvaju operatera ili različitih pretplatničkih linija mogu koristiti sa stilom. Tome uvelike pripomaže intuitivno dual-sim sučelje koje omogućuje brzo i jednostavno prebacivanje s jedne na drugu sim karticu", istaknula je Gabrijela Gelo Palić, predsjednica Uprave Tehnocentra

Titanium smartphone uređaji koriste dual - core procesor sa 512 MB RAM-a što je više nego dovoljno za instaliranje i pokretanje aplikacija sa Google Playstore-a. Riječ je o entry-level kategoriji uređaja koji svojim zagasito crnim dizajnom i izgledom konkuriraju sličnim i puno skupljim uređajima. Razlikuju se prvenstveno po dimenzijama kvalitetnog ekrana - od 4.0 do 5.3 inča.

Archos 40 Titanium - 999 kn

U super slim kućištu debljine samo 8.5 mm, Archos 40 razveselit će korisnike sa stražnjom 5 MP kamerom s autofokusom. Sa TFT zaslonom dimenzije 4.0 inča (10.16 cm) i microSD utorom kojim se memorija može povećati na 32 GB, Archos 40 otvara novu perspektivu u ovom cjenovnom razredu.

Archos 45 Titanium - 1.399 kn

S većim TFT zaslonom od 4.5 inča (11,43 cm), Archos 45 nudi vizualno atraktivniji zaslon za pregledavanje poruka i e-mailova. S težinom od samo 152 grama i debljinom do 10 mm, Archos 45 je idealan suputnik za svakodnevnu upotrebu.

Archos 50 Titanium - 1.599 kn

Ukoliko ste ljubitelj multimedije, Archos 50 oduševit će vas IPS zaslonom od 5.0 inča (12.7 cm) i debljinom od samo 9,9 mm. U slučaju Archosa 50 memorija je microSD utorom proširiva do impresivnih 64 GB. Zajedno sa dual sim funkcionalnošću i atraktivnom cijenom Archos 50 postaje predvodnik uređaja u entry-level kategoriji mobilnih uređaja i otvara kompletno novu korisničku perspektivu.

Archos 53 Titanuim - 1.699 kn

Želite li top uređaj s pristupačnom cijenom u odnosu na slične uređaje drugih proizvođača? Želite slobodu od ugovora sa telekom operaterima i komunicirati sa stilom? U tom slučaju Archos 53 Titanium sa IPS zaslonom od 5.3 inča rješenje je za vas.

Archos Platinum kategoriji predstavljeni su uređaji sa dvije različite dimenzije IPS zaslona 4.5 i 5.0 inča. Sve Archos Platinum uređaje pogoni moćni quad-core procesor, koji osigurava vrhunske performanse uz 1 GB radne memorije. Vrh ponude u PLATINUM seriji predstavlja Archos 50 s impresivnim 5,0 inča (13,5 cm) IPS zaslonom. Što se tiče multimedije Archos Platinum uređaji opremljeni sa prednjom i stražnjom 8 MP kamerom sa autofokusom.

Archos Platinum svojim premium karakteristikama, dual sim funkcionalnošću i zagasito crnim dizajnom pružit će novo iskustvo korištenja mobilnog uređaja svim poslovnim korisnicima.

Archos 45 PLATINUM - 1699 kn

Početni model ima veliki 4,5 inča zaslon koji je svojom oštrinom i preglednošću idealan za svakodnevno korištenje. U samo 9.2 mm debljine smješten je moćan quad-core procesor koji snagom brzo pogoni i najzahtjevnije mobilne aplikacije. Zahvaljujući iznimno učinkovitom procesoru u Archosu 45 izdržljiva baterija dolazi do izražaja, jedno punjenje je dovoljno za cjelodnevno korištenje.

ARCHOS 50 PLATINUM - 1.999 kn

Zahvaljujući impresivnom IPS zaslonu od 5 inča, Arhos 50 Platinum donosi savršene kutove gledanja s puno svjetline i boje. Povećanje dijagonale zaslona prati i veća izdržljivija baterija od 2000 mAh kako se ne bi izgubila jednodnevna autonomija uređaja.

08.11.2013. 14:16:00
http://metro-portal.hr/predstavljeni-archos-smartphone-uredjaji/81489/