« Seks
objavljeno prije 3 godine i 1 mjesec
NARAVNO ;)

Pravi orgazmi drže vezu čvrstom

Veze u kojima nije bilo glumljenih orgazama trajale su dulje, a žene su za takve odnose tvrdile da su kvalitetni i da su partneri posvećeni odnosu

Treba ih biti što više ;)
Treba ih biti što više ;) (Arhiva)
Više o

orgazam

,

veza

,

kvaliteta veze

Ženski orgazam je misterija - kako muškarcima, koji uglavnom pojma nemaju što i kako napraviti da bi se dogodio, a bome niti znanstvenicima (zanimljivo, i opet muškarcima) koji ga čak i ne shvaćaju.

Naime, dobar broj njih ne može pronaći smisao ženskog orgazma, jer s muškim problema nemaju - mora ga biti za produženje vrste.

No, ipak se na kraju priče našao određen broj znanstvenika koji je uspješno pronašao neko riješenje koje im ima smisla, a to je vjernost - žena, naravno.

Ako vam baš i nije jasno kakve veze imaju orgazam i vjernost, evo teorije - više orgazama, više vjernosti ... zvuči logično?

Ova im ideja nije pala na pamet tek tako, već kao rezultat istraživanja o vjernosti u kojem su rezultati pokazali da su žene koje češće glume orgazme daleko sklonije varanju svojih partnera od onih kojima gluma nije potrebna.

Uz to, pokazalo se i da su veze u kojima nije bilo glumljenih orgazama trajale dulje, a žene su za takve odnose tvrdile da su kvalitetni i da su partneri posvećeni odnosu, komplimentirajući na taj svojim muškarcima.

>> Prepoznajete li pravi orgazam? >>

Ukratko, recept za vjernost je jednostavan - osigurajte dragoj dovoljno orgazama!

29.03.2021. 21:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh