« Iza ogledala
objavljeno prije 13 godina i 11 mjeseci
NEPOZNATO STOVRENJE

Pravi gargojl viđen u Urugvaju?

Nekoliko stanovnika grada Nueva Palmira tvrde kako je vidjelo nepoznato biće nalik na skulpturu rogate životinje kako stoji na stupu struje

Pravi gargojl viđen u Urugvaju?
Pravi gargojl viđen u Urugvaju? (Shutterstock)
Više o

izvanzemaljci

,

Urugvaj

,

kineska hrana

,

Šangaj hrana

Nakon nekoliko dojava, policajci su odlučili istražiti mjesto očevida. Svjedoci tvrde da je biće bilo visine 25 centimetara, letjelo je, a smetala su ga i svjetla automobila. Vijest je uskoro postala senzacija u regiji.

Kako navodi lokalni novinar Roberto Tatto, događaj se zbio prošle subote. ˝Vlasnik dućana izašao je navečer van jer je primijetio jako svjetlo i uočio je neobično stvorenje, a nalazilo se na vrhu stupa od struje.˝

˝Pozvao je suprugu i nekoliko mušterija te se s njima približio koliko je bilo moguće tom stvorenju. Tad su shvatili da ono mijenja boju i da ima čudan oblik. S baterijom su ga osvijetlili i onda se ono počelo micati jer mu je svjetlo smetalo. Kasnije je stigla i policija s reflektorima, te je biće postalo uznemireno. Očito mu je smetala sva ta strka i svjetlo˝, dodaje.

>> Pronađeni tragovi jetija na Himalaji

>> Misteriozna zvijer terorizira englesko selo

>> Konačno viđen Bigfoot

Pristigao je i fotograf s namjerom da se stvorenje snimi, međutim ispostavilo se kako fotografije nisu dobro ispale. Fenomen je trajao do 4 ujutro kada se figura počela skupljati te jednostavno nestala. Za sobom je ostavila trag biserno bijele boje. Stanovnici Nueva Plamire vjeruju kako je to bilo neko biće nalik onom iz mitologije, a moguće i vanzemaljskog porijekla.

14.06.2010. 11:32:31
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    eMS
    14.06.2010. 16:39
    Naravno, nikad fotografije ne ispadnu kako treba.
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh