« Iza ogledala
objavljeno prije 14 godina
PRAVO ČUDO?

Tisuće hodočasnika hrle vidjeti Isusa koji krvari

Tisuće hodočasnika preplavilo je malu crkvu u Argentini nakon što se pročulo da kip Isusa Krista pušta krv

Tisuće hodočasnika hrle vidjeti Isusa koji krvari
Više o

krv

,

Argentina

,

čudo

,

Isus Krist

,

Križevci meteorit

Crvena tekućina je i snimljena kako teče s lica Isusa na crkvenom prikazu posljednje večere. Lokalni svećenik, otac Jorge Gandur, dodaje da krv dolazi iz jedne od rana na lijevoj strani čela uzrokovanoj trnovom krunom.

Mrlje na kipu prvi put su primjećene prošlog petka, od strane dvojice mušaraca. Oni su svoje opažanje prijavili ocu Ganduru koji je pak uzeo uzroke radi analize je li doista riječ o krvi ili nečem drugom.

Nakon što je vijest dospjela u lokalne medije, mnoštvo vjernika nahrupilo je u crkvicu kako bi se i samo uvjerilo u čudo. Stotine ljudi moli na ulicama koje vode do crkve. Područje je postalo toliko napučeno da su svećenici prošlu nedjeljnu misu održali na ulici.

Ipak, otac Gandur upozorava da se ne iznose preuranjeni zaključci. ˝Ako je ovo nešto božje, imat će kontinuitet. No ako je od čovjeka, brzo će nestati.˝ Katolička crkva oprezna je u ocijeni takvih ˝čuda˝ jer su se mnoga u posljednje vrijeme pokazala lažnima.

Prije 5 godina, statua Svetog Pija iz Pietrelcine, inače svećenika koji je živio u 20. stoljeću, počela je puštati krv u crkvi u talijanskom gradu Marsicovetereu, no testiranjem je ustanovljeno kako je krv pripadala jednoj ženi.

16.06.2010. 09:43:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh