« Seks
objavljeno prije 8 godina i 7 mjeseci
MA DA?!

Požudne žene većinom glume kako bi zadržale partnera

Ako se smatrate sretnim jer vaša draga često inicira seks, morat ćemo vam staviti bubicu u uho - većina njih to radi kako bi zadržala muškarca

Kako žene žele zadržati muškarca
Kako žene žele zadržati muškarca (DeviantArt)
Više o

žene

,

orgazam

,

glumljeni orgazam

,

zadržavanje muškarca

Muškarci se često žale kako partnerice ne iniciraju seks, a u društvu će se ipak pronaći poneki koji će sa zagonetnim smiješkom reći da on takvih problema nema ... no, nakon ovoga, smiješak bi mu se mogao zalediti.

Naravno, on misli da je vic u tome što su njegove ljubavničke sposobnosti na takvoj razini da ih žena želi stalno, a istina je potpuno drugačije - žene to rade kako bi muškarca zadržale za sebe, bez obzira na njegove (ne)vještine.

Istraživanje je pokazalo da je seks i dalje vrlo primitivna stvar - radi se o sredstvu reprodukcije, a ljudske reakcije nisu nimalo različite od životinjskih.

Tako tvrde da je seks primarno način na koji se produžuje vrsta, tako da svaki seks zbog užitka zapravo treba služiti nekoj skrivenoj namjeri, a oni su zaključili da se radi o strahu da će vas partner napustiti. 

Ovaj ih je slijed mislio nagnao na zaključak da žene iniciraju seks u danima kad nisu plodne ako osjećaju da partner polako gubi interes za njih.

Na kraju su s tim su povezali i podatke o tome da je 80 posto žena barem jednom u životu odglumilo orgazam kako bi usrećilo svog partnera i podiglo mu samopouzdanje, sve  je u funkciji želje da ga zadrže uz sebe.

17.10.2015. 23:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh