« Seks
objavljeno prije 8 godina i 7 mjeseci
POSLUŠAJTE

Muškarci ove stvari NE žele u krevetu

Muškarci u principu nisu pretjerano izbriljivi kad je seks u pitanju - dajte im ženu, malo mira i relativno ugodno okruženje ... ali ovih stvari ne smije biti

Valjda neće opet?
Valjda neće opet? (Shutterstock)
Više o

seks

,

muškarci

,

pogreške

,

želje

Muškarci u krevetu traže dosta, no dobar broj njih dosta i nudi, ali svi će se pripadnici jačeg spola složiti da postoje neke stvari kojima u krevetu jednostavno - nema mjesta.

Razgovor o bebi je jedna od njih - ako i radite na tome da dobijete dijete, stalni razgovori o tome, a naročito u krevetu, djelovat će prilično destimulirajuće za vašeg dragog. 

Plakanje - tijekom ili poslije seksa emocije su pojačane, to čak i muškarci mogu shvatiti, ali suze koje mogu biti i radosnice jednostavno će ih ubiti u pojam.

Kritika - OK, možda izvedba nije bila najbolja, no o tome se ne razgovara poslije seksa (ili čak usred). To ostavite za neku lijenu popodnevnu kavu kad će muškarac biti puno prijemčiviji za takve razgovore.

Razgovor ili šutnja - niti jedno od toga nije omiljeno muškarcima. Ne vole one koje se ne mogu ugasiti, a još su im manje draže žene koje šute kao zalivene - tako ne znaju rade li nešto potpuno pogrešno ili sjajno. 

Sve u svemu, lista nije predugačka, a ni pretjerano nerazumna ... pa pokušajte napraviti nešto po tom pitanju ako ste se pronašli u teksu ...

18.10.2015. 23:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh