« Život
objavljeno prije 7 godina i 11 mjeseci
SAZNAJEMO

Poznati dijelili doručak u McDonalds'u

McDonald's je u subotu svojim gostima diljem Hrvatske podijelio čak dvije i pol tisuće doručaka, a ispred velikog jutarnjeg čašćenja stoji ime Dan D

Dijelilo se doručke
Dijelilo se doručke (McDonald's)
Više o

doručak

,

mcdonald's

„Baš kao doma", poruka je najnovije McDonald'sove kampanje za doručak u sklopu koje je McDonald's diljem Hrvatske častio svoje goste slasnim doručkom. A goste u zagrebačkom McDonald'su u Jurišićevoj ulici posluživale su i popularne voditeljice Ivana Mišerić i Petra Nižetić te legenda hrvatskog vaterpola Dubravko Šimenc - i to u pidžamama.

„Eto, doživjela sam i taj trenutak da budem u McDonald'su u pidžami i guštam u fenomenalnom doručku - omletu, kavi, novinama... Baš kao doma, ako ne i još bolje!", komentirala je veselo Ivana Mišerić koja je, nakon jutarnjeg rituala u omiljenom joj „mekiću", dio svoje jutarnje sreće podijelila i s gostima McDonald'sa. Stala je iza blagajne i zajedno s Dubravkom Šimencom i Petrom Nižetić te djelatnicima McDonald'sa dijelila gostima McMuffin s jajima i slaninom i kavu.

„Obožavam kave u McDonald'su, a odnedavno sam se navukla i na njihov slasni doručak. Ušetaš, naručiš si mini engleski doručak u superpraktičnom obliku i kavu i sretan si čovjek", ističe Petra Nižetić s kojom se složio i Dubravko Šimenc. Poznati bivši vaterpolist navukao se na McMuffine u svim varijantama, a voli naručiti i omlet s gljivama.

Podijeljeno 2.500 doručaka diljem Hrvatske

McDonald's je u subotu svojim gostima diljem Hrvatske podijelio čak dvije i pol tisuće doručaka, a ispred velikog jutarnjeg čašćenja stoji ime Dan D, odnosno Dan doručka. McDonald's tom akcijom želi podsjetiti građane da je doručak najvažniji dio dana, ali i pokazati im da jutarnji obrok vani može biti baš kao doma. U McDonald'su se pospani možete zavući u svoj omiljeni kutak i u tišini uživati u omletu ili McMuffinu, finoj kremastoj kavi i novinama koje će vas uvesti u dan najnovijim vijestima i zanimljivostima.

Zanima vas što je zapravo McMuffin?

Većina će na spomen McMuffina pomisliti na maleni kolačić u finom papirnatom omotu, no McDonald'sov McMuffin je zapravo engleski mufin, odnosno, posebna vrsta žemlje namazana maslacem, koja dolazi u nekoliko varijanti, a najpopularniji je upravo onaj sa slaninom i jajima. Jedan od omiljenih doručaka u McDonald's restoranima diljem svijeta inspiriran je poznatim engleskim doručkom, a osim McMuffina sa slaninom i jajima, u McDonald'sovoj ponudi se nalaze McMuffin sa sirom i jajima, McMuffin sa svinjetinom i jajima, McMuffin Fresh s piletinom i McMuffin Fresh sa svinjetinom.

Doručak u McDonald'su će voljeti baš svatko jer je prilagođen najrazličitijim dnevnim ritmovima svih vas, kao i vašoj vrsti posla ili fizičkim aktivnostima. Tako osim McMuffina, u McDonald'sovoj ponudi za doručak možete pronaći i Snack Wrap sa slaninom i jajima, McToast sa sirom i šunkom, omlet sa šunkom, lagane McMüsle i brojne druge slane i slatke varijante.

Kada se poslužuje doručak u McDonald'su?

Svoj omiljeni jutarnji obrok u McDonald'su možete pronaći svakog jutra do 10.30 sati, a nedjeljom i blagdanom do 11 sati. Poslužuje se na svim McDonald'sovim lokacijama diljem Hrvatske, osim u onima u sklopu trgovačkih centara Arena Zagreb, Avenue Mall, City Center One Zagreb i Split te Mall of Split.

Za vrijeme posluživanja doručka, možete naručiti i dio proizvoda iz standardne McDonald's ponude (deserti, pojedine salate i pommes frites).

01.06.2016. 10:54:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh