« Seks
objavljeno prije 4 godine i 10 mjeseci
HE HE

Poze u kojima i mali izgledaju veliki

Iako stručnjaci tvrde da je za kvalitetu seksualnog života veličina penisa možda i najbeznačajniji faktor, evo par poza u kojima će i oni neveliki izgledati dobro

Što se tu krije?
Što se tu krije? (Arhiva)
Više o

penis

,

veličina penisa

,

seksualne poze

,

seks

,

najbolji seks

Muškarce najviše brine veličina penisa, to je dobro poznato, no kako to nije odlučujući faktor za kvalitetu seksa, zapravo se ne bi trebali oko toga pretjerano brinuti. Ipak, za one koji stalno histeriziraju oko toga, evo par poza koje će sve to nadoknaditi.

Kako bi vam penis izgledao većim, a i partnerica ga takvim osjetila, isprobajte jednu pozu otraga. Ispod trbuha posložite jastuke i polegnite na njih partnericu skupljenih nogu. Vi ste iza, također skupljenih nogu. Uz lagano naginjanje na partnericu i doživljaj težine intenzitet i dojam veličine je zagarantiran.

>> Seksualne poze koje muškarci obožavaju >>

Misionarska poza s prekriženim nogama zanimljiva je modifikacija u kojoj žena leži na leđima dok joj muškarac drži prekrižene noge u zraku. Kako tvrde stručnjaci, penetracija je intenzivnija i penis se doimlje bitno većim nego što jest.

Za kraj, sklupčana poza u kojoj se žena skupi, a muškarac je iza nje - vrlo je intimna jer se tijela potpuno dodiruju, a penis definitivno daje dojam veličine.

>> Omiljene seksualne poze horoskopskih znakova >>

No, tek toliko da znate - vagina je najosjetljivija na ulazu ....

23.02.2015. 23:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh