« Seks
objavljeno prije 9 godina i 3 mjeseca
MMM

Kad je pravo vrijeme za odličan seks

Seks u neuobičajena vremena sjajan je za mijenjanje rutine i raspamećivanje partnera - navijte sat usred noći i probudite ga vrelim poljupcima

Halo, dragi, vrijeme je ...
Halo, dragi, vrijeme je ... (Arhiva)
Više o

seks

,

orgazam

,

odličan seks

Seks možemo poboljšati na razne načine, od igrica do igračaka, no postoje i metode koje su utemeljene na istraživanjima i mogu dati sjajne rezultate.

Tako, primjerice, ako želite stvarno dobar, gromovit orgazam stručnjaci preporučaju seks na dan prije mjesečnice, jer je maternica spremna na jake kontrakcije, a klitoris izuzetno osjetljiv na podražaje.

Ako ste raspoloženi za dugotrajan seks, za to ćete ipak morati uzeti par dana odmora, jer tek tada imate dovoljno vremena za cjelodnevno igranje i zavođenje, a najčešće su duži seksualni odnosi između Božića i Nove Godine. No, može poslužiti i Uskrs ili bilo koji praznik koji vam daje više vremena.

Seks u neuobičajena vremena sjajan je za mijenjanje rutine i raspamećivanje partnera - navijte sat usred noći i probudite ga vrelim poljupcima, ili se probudite prije njega i iskoristite sve dobrobiti uobičajene jutarnje erekcije.

Sve što smislite, bit će dobro ....


22.02.2015. 23:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh