« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 12 godina i 3 mjeseca
POVRATAK HARMONIJE

Povećajte energiju uz pomoć kristala

Ako ne možete pobijediti umor, nerapoloženje i opći manjak energije, možda vam pomoći mogu razni kristali

Zeleni turmalin u komadu stijene
Zeleni turmalin u komadu stijene (Shutterstock)
Više o

Citrin

,

pjenušac

,

Klebsielle pneumoniae

,

Saša Radović

,

NB

Svatko je od nas u jednom trenutku osjećao manjak energije, bezvoljnost, gubitak interesa za život. Srećom, takva stanju su obično privremena kod većine ljudi. Međutim, postoje i oni kod kojih umor i letargija traju dugo i javljaju se često, a rješenje još nisu pronašli. Ako ste i vi među ovim potonjima, zašto ne biste odlučili isprobati nekoliko kristala kako bi vam se podiglo raspoloženje i vratila energija.

Kristale možete pronaći u raznim trgovinama nakita, feng shui dućanima i dućanima specijaliziranim upravo za prodaju kristala. Kristali ne izazivaju loše nuspojave, pristupačnih su cijena, a jednostavni su i za održavanje (dovoljno ih je s vremena na vrijeme oprati pod tekućom vodom). Možete ih nositi kao nakit u obliku narukvica, privjesaka, prstenja ili ih možete objesiti u strateškim kutovima prostorija u kojima najčešće boravite (kod kuće ina poslu).

Čisti kvarc

Dostupan je u grubom i ispoliranom obliku. Često ga nazivaju baterijom duše. Pomaže u izbacivanju toksina iz tijela, vraća energiju tijela u ravnotežu. Dobar je za um, tijelo i duh. Djeluje na svim razinama i stvara osjećaj smirenosti, jasnoće i harmonije.

Zeleni turmalin

Predivne je pune zelene boje. ovaj poludragi kamen česta je stvar u ponudi brojnih dućana nakita. Najbolje ga je nositi u obliku privjeska ili na srebrnoj narukvici. Općenito ima iscjeliteljsku moć, vraća ravnotežu i pozitivnu energiju. Pomaže kod nesanice, osigurava spokojan san, pomaže u izbacivanju toksina i podiže energetsku razinu na viši stupanj. poboljšava pamćenje, dobar je za pluća, jača koncentriranost.

Ametrin

Snažna kombinacija ametista i citrina. Ljubičaste i žute kombinacije boja, ovaj je kristal kristal za postizanje jasnoće - poboljšava koncentraciju, uspostavlja harmoniju, čini nas optimističnima. Navodno je dobar za pronalazak rješenja svakog problema.

Citrin

Boja mu može biti žuta ili smeđa. Naziva se nosiocem sunčevih zraka. Vrlo je moćan pročistač organizma: Regenerira stanice tijela. Djeluje kao aktivator energije. Podiže raspoloženje, pojačava psihičku snagu ali i tjelesnu. Snižava temperaturu, poboljšava probavu, a može ublažiti i ljubomoru.

Ovdje smo spomenuli samo neke od popularnih kristala. Oni će vam vratiti energiju i pomoći vam da svoj život dovedete u red - polako, ali sigurno. U to uvjeravaju milijuni ljudi diljem svijeta koji ih koriste. Ako želite pobijediti umor, stres i tjeskobu, a to vam nikako ne polazi od ruke, zaista vam se isplati probati kristale. Ako već imate iskustva s njima, svakako ih podijelite s nama i našim ostalim čitateljima.

22.10.2010. 12:45:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
 1. avatar
  Kladionicar
  23.10.2010. 23:22
  kriptonit
 2. avatar
  xena
  24.10.2010. 14:16
  zanimljivo. ne vjerujem inace u to ali valja pokusati.
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh