« Film
objavljeno prije 8 godina i 5 mjeseci
FAK

Posljednji Veliki filmski kviz u ovoj sezoni

Iako se radi o oproštajnom kvizu za sezonu 2015., atmosfera neće biti nimalo turobna - za to će se pobrinuti naš voditelj i stand-up komičar Goran Vugrinec Goc

Zadnji ove sezone, ne propustite
Zadnji ove sezone, ne propustite (FAK)
Više o

FAK

,

Veliki filmski kviz

,

Produkcija kulture Aplauz

Dragi čitatelji, filmoljupci i kvizaši,

pozivamo vas da nam se pridružite na posljednjem ovogodišnjem Velikom filmskom kvizu, koji će se održati u subotu,12. prosinca, u prostoru Produkcije kulture Aplauz (zagrebačka Zvonimirova 63) s početkom u 19 sati. Iako se radi o oproštajnom kvizu za sezonu 2015., atmosfera neće biti nimalo turobna - za to će se pobrinuti naš voditelj i stand-up komičar Goran Vugrinec Goc, kao i mi sami, koji ćemo sastaviti kvalitetna pitanja dostojna završetka godine.

Uz već standardne kategorije Čovjek koji je previše znao (pitanja općeg znanja iz svih područja filmsko-televizijske umjetnosti), Sofijin izbor (od ponuđenih tema na platnu, sretnici iz publike biraju na što se odgovara), Krik i bijes(audio kategorija u kojoj morate odgonetnuti od kojih smo različitih filmova sastavili dijalog koji slušate), Izgubljeni u prijevodu (audiovizualna kategorija u kojoj slika, zvuk i titlovi dolaze iz tri različita filma), Memento (igra asocijacija) i Točno u podne (revolveraški obračun brzopoteznim pitanjima u finalu), tu je i nova, prigodna kategorija pod naslovom Winter Is Coming, o kojoj ćete više saznati na samom kvizu.

Kao i dosad, svaka ekipa može biti sastavljena od minimalno dva i maksimalno četiri člana, a upad se i dalje naplaćuje simboličnih 15 kuna po natjecatelju. Zbog ograničenog broja mjesta molimo vas da se što ranije prijavite na mail info@fak.hr (u naslov maila "prijava za Veliki filmski kviz", u sadržaj poruke ime ekipe i broj članova - s tim da ime ekipe možete promijeniti i na licu mjesta) ili putem online obrasca. Bogati nagradni fond za najuspješnije i najsretnije natjecatelje omogućili su nam naši velikodušni sponzori Giftonaut, MekPer's, HBO, Blitz, Cinestar iZmajska pivovara.

Nadam se da se vidimo u subotu, 12. prosinca!

01.12.2015. 11:56:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh